News

Bar Refaeli, în lenjerie intimă la doar 6 săptămâni de la naştere

Bar Refaeli, în lenjerie intimă la doar 6 săptămâni de la naştere

Ştim, este model şi, cumva, a arăta bine este treaba ei. Însă, nu putem să nu ne arătăm surprinşi că Bar Refaeli a revenit la silueta de odinioară în doar şase săptămâni de după naştere. Şi-a recăpătat imediat silueta Miercuri, modelul, care a devenit recent mamă pentru prima oară, a postat pe contul de Instagram o fotografie care a stârnit valuri de admiraţie în rândul fanilor internauţi. Este, desigur, o imagine sexy, în care tânăra mămică apare într-un neglijeu foarte sexy, care-i dezvăluie formele apetisante.

”Mamă”, este descrierea făcută de modelul în vârstă de 31 de ani a fotografiei în alb-negru, care, cu siguranţă, va strânge rapid sute de mii de aprecieri.

52073433 Pregnant model Bar Refaeli and husband Adi Ezra are seen enjoying their vacation in Barcelona, Spain on May 26, 2016. Bar is expecting her first baby with Adi, a millionaire Israeli businessman. **NO LATIN AMERICA/NO SPAIN/NO PORTUGAL** FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: SEE CAPTION FOR RESTRICTIONS
Bar şi soţul ei, în urmă cu câteva luni

Amintim că Refaeli, care s-a iubit în trecut cu Leonardo DiCaprio, este în prezent căsătorită cu omul de afaceri izraelian, Adi Ezra, alături de care a devenit mamă, pe 11 august, anul acesta.

foto: hepta, Instagram