Gossip

Barack Obama, dat spre adopţie de tatăl lui

Preşedintele SUA ar fi putut avea un destin total diferit de cel pe care-l are acum, dacă planurile tatălui său de a-l oferi spre adopţie înainte de-a se fi născut ar fi fost îndeplinite.

Părintele celui mai influent om de pe glob, Barack H. Obama, a făcut dezvăluiri uimitoare: el s-a prezentat în 1961 la biroul federal de imigrări pentru a-l da spre înfiere pe fiul său nenăscut, relatează The Boston Globe. Acest lucru a fost publicat şi de preşedintele american în autobiografia sa, „Dreams from My Father”, însă este tratat pe larg într-o carte ce este lansată pe 12 iulie, scrisă de Sally Jacobs de la publicaţia sus amintită. Biografia se numeşte „The Other Barack: The Bold and Reckless Life of President Obama's Father” şi se preconizează că va face furori printre publicul de peste Ocean şi nu numai.

Comentarii

Articole asemănătoare

Foto Vladimir Putin, atunci şi acum. La câte intervenţii estetice a apelat?

Gossip

Foto Vladimir Putin, atunci şi acum. La câte intervenţii estetice a apelat?

Când eşti desemnat cel mai puternic om din lume chiar de către o revistă americană, prestigioasa publicaţie „Forbes”, trebuie să te ridici la nivelul aşteptărilor. Iar când rivalul tău de la Casa Albă, Barack Obama, ar putea fi confundat foarte

Fratele preşedintelui Obama, despre acesta: “E un nesimţit arogant!”

News

Fratele preşedintelui Obama, despre acesta: “E un nesimţit arogant!”

Se pare că fratele vitreg al preşedintelui Americii, Mark Obama Ndesandjo, are un dinte împotriva acestuia, dat fiind că a lansat o carte de memorii despre războiul dintre ei doi, conform tabloidului National Enquirer.

Gossip

Surpriză la Mondialul din Brazilia! Află cine se zvoneşte că va înmâna trofeul

Echipa care va câştiga, anul acesta, Cupa Mondială, va avea parte, la premiere, de o surpriză frumoasă. Chiar sexy, dacă e să ne raportăm la numele celei care se zvoneşte că va înmâna trofeul, în Brazilia. Ei bine, doamnelor şi domnilor