Gossip

Bărbaţi celebri care au avut iubite românce

Frumuseţea româncelor nu mai este un secret nicăieri în lume, iar româncele au frânt inimile unora dintre cei mai celebri bărbaţi din lume. Lili Sandu, Iulia Vântur sau Mădălina Ghenea sunt doar câteva nume de fete care s-au iubit cu bărbaţi celebri.

Iată câţiva dintre bărbaţii celebri care au avut iubite românce.

Bărbaţi celebri care au avut iubite românce – Salman Khan a iubit-o pe Iulia Vântur

Senzaţionalul actor bollywoodian Salman Khan a avut o relaţie cu Iulia Vântur. Deşi gurile rele vorbesc despre o relaţie de lungă durată între cei doi, Iulia a ţinut să precizeze că îl admiră în mod deosebit pe Salman, dar că sunt doar prieteni. Iulia este mare fan India, iar speculaţiile precum aceştia ar fi avut o relaţie stabilă s-au accentuat când Iulia a pus o poz ă pe reţeaua de socializare Facebook, cu ea cu punctul pe frunte, care reprezintă femeia măritată în India.

Rămasă pentru mai mult timp în India fără niciun motiv anume atunci când zvonurile despre ea şi actorul indian erau în floare, Iulia a dat presei multe motive de a crede că este iubita lui Salman.

Bărbaţi celebri care au avut iubite românce – sex-simbolul american Gerard Butler a avut o relaţie cu Mădălina Ghenea

Frumoasa Mădălina Ghenea l-a avut ca iubit pe Gerard Butler. Mădălina a spus numai lucruri frumoase despre Gerard, dar cel mai mult a surprins-o faptul că Gerard are cunoştinţe din toate domeniile, fiind un tip cu care poţi deschide uşor o conversaţie. Gerard, la rândul lui a făcut declaraţii frumoase la adresa ei, spunând că se simte cel mai fericit bărbat din lume. în plus, aceştia au fost la un pas de căsătorie şi au fost consideraţi printre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Toată povestea frumoasă s-a terminat din cauza faptului că Gerard nu este cel mai fidel bărbat, chiar dacă Mădălina a acceptat pentru un timp firea sa mai alunecoasă şi predispoziţia spre femei tinere şi frumoase.

Bărbaţi celebri care au avut iubite românce – Mr. Pink, faimos şi putred de bogat, alături de Monica Gabor

Milionarul regizor american, Brett Ratner, cunoscut pentru regizarea “Prison Break”, a fost îndrăgostit lulea de Alina Puşcău timp de 4 ani. Despărţirea liniştită s-a făcut deoarece el îşi dorea foarte mult familie şi copil, iar Alina îşi dorea debutul în muzică. Deşi erau consideraţi un cuplu puternic, s-au despărţit în 2010.

Fostul soţ al lui Halle Berry, Gabriel Aubry, şi Lili Sandu se pare că au avut o relaţie, deşi nu a fost declarată oficial de niciunul din ei. Când a fost întrebată despre relaţia ei cu Gabriel, vedeta a spus că sunt doar prieteni şi atât.

Milionarul în dolari, Mr. Pink o are ca iubită pe faimoasa Monica Gabor, fosta dna. Columbeanu. Mr. Pink are o avere de 2,7 milioane de dolari şi este implicat în diverse afaceri, atât în China, cât şi în America. Relaţia lor pare a fi una extrem de frumoasă, iar Monica a şi declarat că este posibil să oficializeze relaţia cu Dl. Pink cât mai curând.