Gossip

Bărbaţi celebri care au divorţat pentru amante

A fi celebru nu înseamnă neapărat să ai o viaţă perfectă. Din contră, celebritatea poate duce la acte de teribilism, acte negândite, acte care lasă în urmă suferinţe grele. Iar unii bărbaţi celebri au preferat să divorţeze pentru amantele lor, cu care unii dintre ei s-au căsătorit şi trăiesc fericiţi şi alţii nu s-au mai ales cu nimic.

Iată câteva cazuri de bărbaţi celebri care au divorţat pentru amantele lor. Unele dintre ele sunt celebrităţi super cunoscute, care au furat bărbaţii altor femei. Viaţa celebrităţilor poate deveni la fel de uşor subiect de telenovelă, dar, viaţa bate filmul de cele mai multe ori.

Bărbaţi celebri care au divorţat pentru amante – Marc Anthony a divorţat pentru frumoasa J-Lo

Marc Anthony s-a îndrăgostit nebuneşte de frumoasa Jennifer Lopez, încât la patru zile de la divorţul cu Miss Universe 2004 s-a căsătorit în secret cu J-Lo. Dar, mai mult, Marc Anthony nu numai că şi-a părăsit nevasta pentru cântăreaţa latino, dar şi cei doi copii pe care îi au împreună.

Dansatorul renumit Kevin Federline a fost furat de Britney Spears de la soţia Shar Jackson şi cei doi copii ai lor. Cei doi părinţi trăiau fericiţi într-o familie normală, până când dansatorul a început să se îndrăgostească de Britney. Când Britney a intrat în acest peisaj, Kevin avea un copil şi încă unul pe drum, dar asta nu l-a oprit să se despartă de Shar.

Bărbaţi celebri care au divorţat pentru amante – Brad Pitt a zdrobit cuplul perfect de la Hollywood şi a înlocuit-o pe Jennifer cu Angelina

Poate cel mai controversat divorţ de la Hollywood a fost cel dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston, Pitt îndrăgostindu-se nebuneşte de frumoasa Jolie după filmul Mr. And Mrs. Smith. În anii 2000, Brad şi Jennifer erau cuplul perfect în întreaga lume, cuplu ce a fost zdrobit de Jolie, care i-a luat locul lui Aniston cu capul sus.

Marilyn Manson era căsătorit cu Dita Von Tesse când Evan Rachel Wood a intrat în viaţa cântăreţului rock. În momentul când zvonurile au fost din ce în ce mai agresive în legătură cu Marilyn şi Evan, Dita s-a hotărât să divorţeze de el din acest motiv. Dragostea lor a fost una nebunească, mai ales că Dita era doar o copilă la acel moment, şi era de aşteptat ca relaţia să nu dureze prea mult.

Bărbaţi celebri care au divorţat pentru amante – căsnicie de 8 ani destrămată pentru o femeie mai bună

În ciuda insistenţelor ei de a face lumea să creadă că nu a început o relaţie înainte de divorţ, nimeni nu o crede pe Denise Richards. Richie Sambora a pus capăt relaţiei de 11 ani cu Heather Locklear pentru focoasa Denise în 2006.

Bine cunoscutul actor Eddie Cibrian şi-a lăsat relaţia de 8 ani cu Brandi Glanville pentru LeAnn Rimes, şi ea căsătorită în acel moment. Amândoi au renunţat la vieţile lor anterioare pentru a începe o viaţă nouă împreună. Cei doi nu au fost priviţi atât de bine de public, mai ales că Eddie şi-a părăsit şi cei doi copii ai săi.