News

Bărbaţi frumoşi cu câinele la plimbare

de admin

Bărbaţi frumoşi cu câinele la plimbare

Ce viaţă de câine! În cazul următorilor bărbaţi bine de la Hollywood, mai că le invidiem pe necuvântătoare. Norocoasele animale trăiesc în puf şi se bucură de cel mai dorit tratament din partea actorilor şi artiştilor noştri favoriţi: dragostea lor.

Ryan Gosling şi George

George este prietenul lui cel mai bun, pe care-l poartă pretutindeni, fie şi-n emisiunea lui Jimmy Fallon, cum s-a întâmplat în 2011. “E pur şi simplu mai interesant decât mine şi m-am gândit că mă ajută”, spunea actorul către Jimmy.

Gavin Rossdale şi Chewy

Soţul irezistibil al lui Gwen Stefani are o inimă de aur. Un iubitor al câinilor, acesta e adeseori văzut plimbându-şi câinii. Printre ei se numără şi Chewy, un Pomeranian adorabil. Şi un duo care topeşte alte inimi!

Daniel Radcliffe şi toată lumea

Yup, magia lui Harry Potter îmblânzeşte orice creatură, căci în noul film al actorului, “Trainwreck”, acesta joacă rolul cuiva care plimbă câinii. Şi se vede că o face fără probleme!

Jake Gyllenhaal şi Atticus

Impresionantul actor ne-a dat gata cu rolul său excepţional şi dark din “Nightcrawler”, dar şi cu ciobănescul german Atticus, pe care-l plimbă peste tot.

Hugh Jackman şi Dali cu Allegra

Este pur şi simplu un bărbat care ştie să iubească. Pe lângă mariajul trainic cu Deborra, de 19 ani încoace, are şi doi câini adorabili, pe care-i alintă tot timpul. Şi-i invidiem pe Dali şi Allegra - numele celor norocoşi!

Andrew Garfield şi Ren

În umbra zvonului că este despărţit de Emma Stone, ştim măcar că nu este singur pe lume. Actorul are alături pe prietenul său de nădejde, un golden retriever adoptat, pe nume Ren. A-do-ra-bil!

FOTO HEPTA, GETTY IMAGES