News

Bărbaţi frumoşi cu câinele la plimbare

de admin

Bărbaţi frumoşi cu câinele la plimbare

Ce viaţă de câine! În cazul următorilor bărbaţi bine de la Hollywood, mai că le invidiem pe necuvântătoare. Norocoasele animale trăiesc în puf şi se bucură de cel mai dorit tratament din partea actorilor şi artiştilor noştri favoriţi: dragostea lor.

Ryan Gosling şi George

George este prietenul lui cel mai bun, pe care-l poartă pretutindeni, fie şi-n emisiunea lui Jimmy Fallon, cum s-a întâmplat în 2011. “E pur şi simplu mai interesant decât mine şi m-am gândit că mă ajută”, spunea actorul către Jimmy.

Gavin Rossdale şi Chewy

Soţul irezistibil al lui Gwen Stefani are o inimă de aur. Un iubitor al câinilor, acesta e adeseori văzut plimbându-şi câinii. Printre ei se numără şi Chewy, un Pomeranian adorabil. Şi un duo care topeşte alte inimi!

Daniel Radcliffe şi toată lumea

Yup, magia lui Harry Potter îmblânzeşte orice creatură, căci în noul film al actorului, “Trainwreck”, acesta joacă rolul cuiva care plimbă câinii. Şi se vede că o face fără probleme!

Jake Gyllenhaal şi Atticus

Impresionantul actor ne-a dat gata cu rolul său excepţional şi dark din “Nightcrawler”, dar şi cu ciobănescul german Atticus, pe care-l plimbă peste tot.

Hugh Jackman şi Dali cu Allegra

Este pur şi simplu un bărbat care ştie să iubească. Pe lângă mariajul trainic cu Deborra, de 19 ani încoace, are şi doi câini adorabili, pe care-i alintă tot timpul. Şi-i invidiem pe Dali şi Allegra - numele celor norocoşi!

Andrew Garfield şi Ren

În umbra zvonului că este despărţit de Emma Stone, ştim măcar că nu este singur pe lume. Actorul are alături pe prietenul său de nădejde, un golden retriever adoptat, pe nume Ren. A-do-ra-bil!

FOTO HEPTA, GETTY IMAGES

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Îşi caută iubirea online! Ce vedete îşi dau întâlniri pe Internet?

Şi starurile au probleme la capitolul relaţii, aşadar nu e de mirare că încearcă şi datingul online. Şi unele dintre ele au şi recunoscut asta! Cine-şi caută iubirea pe Internet? De la Leonardo DiCaprio care e “obsedat de Tinder”, la Hilary Duff care a recunoscut că îşi caută iubiţi prin aplicaţii.

Jake Gyllenhaal, prins sărutându-se cu o actriţă de renume!

News

Jake Gyllenhaal, prins sărutându-se cu o actriţă de renume!

Deşi se specula intens că se iubeşte cu partenera sa din “Southpaw”, frumoasa Rachel McAdams – fosta iubire a lui Ryan Gosling – lucrurile stau cu totul altfel. Chipeşul actor de 34 de ani ar fi fost văzut sărutându-se cu o altă colegă de breaslă,

News

Cuplu incendiar! Jake Gyllenhaal se iubeşte cu fosta iubită a lui Ryan Gosling

Ceea ce ne este dat să auzim în rândul cuplurilor faimoase este incredibil, dar parţial adevărat, după declaraţiileunor surse. Starul din bizarele filme tari precum „Donnie Darko” şi ”Nightcrawler” se întâlneşte în maximă discreţie cu

FOTO Iată-l pe Ryan Gosling în 1992: cum dansa vedeta, la 12 ani?

News

FOTO Iată-l pe Ryan Gosling în 1992: cum dansa vedeta, la 12 ani?

Şarmul şi valurile de reacţii nostalgice pe care le lasă actorul, acum de 34 de ani, făceau ravagii încă din copilărie. Dovada? Videoclipul şi imaginile cu un Ryan Gosling de 12 ani, plin de energie şi cu mişcări de dans impresionante, clasice pentru anii ’90.

News

FOTO Cele mai sexy vedete: ţinute de covorul roşu la o gală faimoasă!

Aseară, în Beverly Hills, la gala People Magazine Awards, celebrităţile şi-au scos cele mai bune ţinute din dressing şi-au pozat la eveniment în aşteptarea decernării premiilor. Evident, cele mai sexy vedete au purtat cele mai sexy rochii de covorul roşu, după cum vom observa în paginile următoare.

Jimmy Fallon, gazda "Tonight Show", face un anunţ-surpriză!

News

Jimmy Fallon, gazda "Tonight Show", face un anunţ-surpriză!

Comediantul de 40 de ani îşi păstrează cât poate viaţa personală departe de ochiul public. Iar când vine vorba de veşti mari din viaţa sa, e cât se poate de fericit să anunţe în ultima clipă, fără pregătire. Cum este, de exemplu, faptul că familia sa

FOTO Surpriză! Cine a fost ales cel mai SEXY bărbat celebru?

News

FOTO Surpriză! Cine a fost ales cel mai SEXY bărbat celebru?

Deşi acum câteva săptămâni vorbeam de cei doi finalişti ai clasamentului realizat de publicaţia străină “People”, Neil Patrick Harris şi Chris Pratt, a câştigat al treilea. Anunţul Celui mai sexy bărbat în viaţă a fost făcut ieri, în cadrul emisiunii lui Jimmy Kimmel,

Cele mai amuzante instantanee cu vedete ce-apar pe neaşteptate în cadru

News

Cele mai amuzante instantanee cu vedete ce-apar pe neaşteptate în cadru

O fotografie în care celebrităţile “strică” imaginea perfectă a celor din prim-plan nu doar că este unică, dar şi savuroasă! Extrem de amuzant, “photobombing”-ul este cu atât mai preţios cu cât ghiduşiile sunt ale vedetelor preferate

News

Primele poze cu proaspăt-căsătoriţii Brad Pitt şi Angelina Jolie: în tandreţuri, pe iaht

După ce-au avut parte de o nuntă superbă în familie, foarte intimă şi plină de bucurie, la Castelul Miraval din Franţa cuplul de aur a decis să-şi acorde o lună de miere care amestecă şi munca lor pentru noul film împreună.