News

Barbara Walters, operată pe cord

Barbara Walters, operată pe cord

Gazda emisiunii „The View‟, legendara jurnalistă de televiziune Barbara Walters, a anunţat că e nevoită să lipsească o perioadă de pe micile ecrane, pentru că urmează să se opereze la inimă.

Deşi a ajuns la venerabila vârstă de 80 de ani, Barbara Jill Walters e una dintre cele mai constante prezenţe din audiovizualul american de 50 de ani încoace. În timpul emisiunii de ieri, ea a dezvăluit publicului motivul pentru care a anunţat că va lua o pauză de ecran. Se pare că starul de televiziune are mare nevoie de-o intervenţie la nivelul valvei inimii, iar medicii au avertizat-o că nu mai e timp de pierdut.

Cu calmul ei specific, prezentatoarea a declarat că „m-am gândit că nu e bine să vorbesc mai din vreme despre acest lucru‟. Prezentă în platou, actriţa Woopi Goldberg a întrebat-o dacă îi este teamă de operaţie. „Numai tu puteai pune o asemenea întrebare‟, i-a replicat Barbara. „Nu cred că sunt speriată, mai curând mă bucur că se va termina cu chinul ăsta şi că voi rezolva problema‟, a continuat Walters, referindu-se la emoţiile prin care a trecut în ultimele luni.

Recuperarea postoperatorie nu va fi simplă, dar încăpăţânată şi devotată muncii cum o ştim, Barbara vrea să se reîntoarcă în televiziune în septembrie.


Urmăreşte aici anunţul pe care l-a făcut în timpul emisiunii:

Foto: EPA

Comentarii

Articole asemănătoare

Whoopi Goldberg, comedia în negru

News

Whoopi Goldberg, comedia în negru

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

„Horia Brenciu nu ştie să cânte româneşte! Nu dau doi bani pe el!“

News

„Horia Brenciu nu ştie să cânte româneşte! Nu dau doi bani pe el!“

Concursul de la Pro TV, „Vocea României“, încinge şi mai mult spiritele atât în ring, cât mai ales în afara acestuia. Unul dintre foştii concurenţi îl atacă dur pe cel mai agitat antrenor din competiţie.

Sandra Bullock îşi doreşte al doilea copil

News

Sandra Bullock îşi doreşte al doilea copil

La 49 de ani, actriţa americană mai vrea un copil, pentru a-i oferi micuţului Louis, băieţelul de culoare înfiat acum trei ani, un partener de joacă.