Gossip

Bărbaţi celebri care poartă mustaţă

Bărbaţi celebri care poartă mustaţă

Ion Ţiriac

Mustaţa aduce un aer misterios şi extrem de sexy bărbaţilor. În plus, se pare că purtătorii capătă şi mai multă încredere în puterea lor de seducţie. Iată câteva dintre bărbaţii celebri care poartă mustaţă:

Multe mustăţi sunt faimoase la Hollywood, dar cea a lui Hulk Hogan e imposibil de uitat. Mustaţa de un blond platinat a făcut istorie atât la campionatele de wrestling, cât şi în diverse pelicule în care a jucat Hogan.

Bărbaţi celebri care poartă mustaţă: Hulk Hogan, Brad  Pitt şi Johnny Depp

Inglorious Basterds i-a adus lui Brad Pitt nu doar un rol într-unul din cele mai bune filme semnate Tarantino, ci şi o mustaţă de toată frumuseţea. Ba, mai mult, acesta a declarat: “Scopul meu e să aduc mustăţile înapoi – nu cred că sunt respectate destul”.

Bărbaţi celebri care poartă mustaţă Brad
Brad Pitt

Să-l vezi pe Johnny Depp fără mustaţă e ca şi când ai vedea dalmaţieni fără pete. Bine, fără mustaţă, fără ochelari de soare cu lentile colorate, fără pălărie, fără unghii colorate sau ochi conturaţi. Cu alte cuvinte, fără micile extravaganţe, devenite obişnuinţă pentru actorul american.

Şi Freddie Mercury era foarte mândru de mustaţa lui, după cum a declarat de numeroase ori, în public. Artistul, unul dintre simbolurile muzicii rock, avea propriul său „simbol“: mustaţa. „Sunt mulţi cei cărora nu le place, dar nu dau doi bani pe părerea lor“, a spus fostul solist al trupei Queen.

Ion Ţiriac, unul dintre bărbaţii celebri care poartă mustaţă

Cel mai bogat român, Ion Ţiriac a devenit cunoscut în întreaga lume pe vremea în care juca tenis. Câştigător alături de Ilie Năstase al turneului de la Roland Garros (1970), fostul sportiv de la clubul Dinamo a bifat şi trei finale de Cupa Davis, toate pierdute în faţa Statelor Unite ale Americii: 1969, 1971 şi 1972, ultima disputată la Bucureşti. Peste toate, fostul tenismen a rămas în memoria fanilor sportului alb din ţară şi din străinătate şi pentru mustaţa sa, Ţiriac fiind, poate, cel mai cunoscut mustăcios din România.

Bărbaţi celebri care poartă mustaţă Ion Tiriac
Ion Ţiriac

Pe când filma pentru telenovela de epocă "Aniela", Alexandru Papadopol a fost nevoit să-şi lase mustaţă. Look-ul a făcut ceva ravagii în 2009, în special în rândul admiratoarelor actorului, dar cu adevărat fericite atunci când s-a ras au fost soţia şi fetiţa lui Papi.

Şi Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei, este unul dintre bărbaţii celebri care poartă mustaţă. Acum doi ani, Duckadam a fost nevoit să-şi radă mustaţa pentru prima oară în ultimii 34 de ani. Evenimentul s-a petrecut la Cheile Grădiştei-Fundata, acolo unde foştii mari jucători ai echipei Steaua au sărbătorit 27 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni. Motivul pentru care Helmuth Duckadam a renunţat la mustaţă a fost acela că Steaua a luat titlul în acel sezon, iar el făcuse o promisiune în acest sens.

El a fost ras de către soţia sa, Alexandra, la pauza unui meci de minifotbal între foşti componenţi ai Stelei şi o selecţionată a artiştilor. După ce i-a ras mustaţa lui Duckadam, Alexandra a primit cartonaşul roşu pentru acest gest.