Gossip

Bărbaţi celebri care s-au iubit cu minore

Bărbaţi celebri care s-au iubit cu minore

Nu e o noutate că bărbaţii se simt atraşi de femei mai tinere, iar pe măsură ce îmbătrânesc, femeile se tem că vor fi parasite pentru “prospături”. Din nefericire, “coşmarul” e departe de a se sfârşi, iar vedetele de la Hollywood o simt pe pielea lor.

Dar cum ei joacă după propriile reguli, bunul simţ şi legea nu i-a ţinut departe de aventuri fierbinţi, câteva vedete masculine încercându-şi norocul sau şarmul chiar şi pe minore. Frumuseţea şi tinereţea au mers mână în mână în cazul cuplurilor următoare. Şi deşi nu toate au trecut proba trăiniciei,  majoritatea au făcut istorie.

Elvis Presley & Priscilla 

Elvis şi Priscilla s-au căsătorit pe 1 mai 1967, la hotelul Aladdin din Las Vegas.
Elvis şi Priscilla s-au căsătorit pe 1 mai 1967, la hotelul Aladdin din Las Vegas.

Ştiaţi că regele rock & roll-ului avea o pasiune pentru fete mult mai tinere ca el? De altfel, chiar şi pe Priscilla a întâlnit-o când aceasta avea doar 14 ani şi au început o relaţie în ciuda diferenţei de vârstă. Când aceasta a împlinit vârsta legală, 22, s-au căsătorit la Las Vegas. Nu au pierdut prea mult timpul, iar la mai puţin de un an de la nuntă se năştea şi fiica lor, Lisa Marie. Patru ani mai târziu, în 1972, Priscilla şi Elvis au divorţat, dar au rămas prieteni pe viaţă. Aşadar, relaţia lor a durat, efectiv, 13 ani. 

Comentarii

Articole asemănătoare

Special! Adevărata faţă a regelui rock `n` roll!

News

Special! Adevărata faţă a regelui rock `n` roll!

Pe 8 ianuarie, familia Presley sărbătoreşte ziua lui Elvis pe domeniul din Memphis, în prezenţa a numeroşi fani, care cântă „Happy Birthday“, în faţa unui tort cu opt etaje. Ca şi când Regele n-ar fi plecat niciodată dintre ei.

Legende: Elvis Presley

News

Legende: Elvis Presley

Pe 8 ianuarie 1935, în orăşelul Tupelo, din statul american Mississippi, a văzut lumina zilei cel care va rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră drept Regele Rock 'n' Roll-ului. Astăzi, Elvis ar fi împlinit 79 de ani, iar noi te invităm să intri în culisele vieţii acestei legende a muzicii!