News

Bărbaţi celebri cu tatuaje dedicate fosteleor iubite: cum le-au acoperit?

Bărbaţi celebri cu tatuaje dedicate fosteleor iubite: cum le-au acoperit?

Regula de aur: nu-ţi tatua vreodată ceva despre iubita sau iubitul tău actual! Fără nume şi fără portrete! Din păcate, iubirea e oarbă pe bună dreptate, căci sunt multe vedete care au făcut asta. Surprinzător, sunt mulţi reprezentanţi ai “sexului tare” care s-au pierdut pe panta îndrăgostelii şi s-au încăpăţânat să demonstreze iubitelor lor – ei bine, acum fostele iubite – că dragostea lor e veşnică. După cum s-a dovedit în cazul următorilor bărbăţei, dragostea a durat puţin, dar tatuajele care le amintesc de fostele iubiri sunt încă acolo, pe faţa lor. Pardon, în faţa lor.

Justin Bieber

Artistul are multe tatuaje pe corp, pe braţe şi pe spate în special
Artistul are multe tatuaje pe corp, pe braţe şi pe spate în special

Rebelul artist de 21 de ani are o grămadă de tatuaje, începute încă de la 16 ani, dar şi unul mai mare, tatuat chiar pe braţul stâng, la baza încheieturii. După cum a arătat într-un pictorial pentru GQ, Bieber deţine şi chipul fostei iubite celebre, Selena Gomez, cu o pereche de aripi. După ce s-au despărţit, s-a cam chinuit să-l acopere cu nişte umbre pe ici-pe colo, dar a eşuat lamentabil. “Am încercat să-i acopăr faţa cu umbre, dar oamenii tot o recunosc”, spune el.

tatuajul-cu-selena-gomez
A încercat să-l estompeze, dar degeaba

Zayn Malik

Zayn Malik are un tatuaj imens cu fosta lui logodnică
Zayn Malik are un tatuaj imens cu fosta lui logodnică

Cântăreţul care-a părăsit trupa One Direction a urmat acelaşi tipar, desenând chipul fostei sale iubite Perrie Edwards pe biceps. Blondina a fost părăsită şi ea de Zayn în august anul trecut, după ce a înşelat-o după 2 ani de logodnă, dar iată răzbunarea. Va fi mereu încrustată pe pielea lui – până când va reuşi el să o şteargă, e drum lung.

Nick Cannon

Înainte şi după!
Înainte şi după!

Cum să scapi de un tatuaj imens cu numele fostele soţii ale tale pe spate? Cu Iisus! Fostul soţ al lui Mariah Carey şi-a acoperit tatuajul de iubire scris siropos cu un altul pe tot spatele, ilustrându-l pe Iisus răstignit pe cruce, alături de alte simboluri divine şi un citat.

Pozele celor de la TMZ arată cât s-a încăpăţânat Nick să scape de Mariah de tot
Pozele celor de la TMZ arată cât s-a încăpăţânat Nick să scape de Mariah de tot

Johnny Depp

Wino forever!
Wino forever!

A făcut pereche formidabilă cu Winona Ryder în anii ’90. Din păcate, n-a fost să fie, însă asta nu l-a oprit pe marele actor să-şi tatueze clasicul Forever pe braţ, dedicat actriţei. Winona Forever s-a transformat, în timp şi cu succes, în Wino Forever. In vino veritas, nu?

Rob Kardashian

Rob Kardashian tatuat
Rob Kardashian tatuat cu numele fostei iubite

Frăţiorul surorilor renumite Kardashian e un neica-nimeni, recunoaştem, dar e amuzant că şi-a tatuat numele lui Adrienne Bailon – o actriţă şi cântăreaţă – chiar pe coaste. Sperăm din tot sufletul ca iubita sa actuală, o fostă stripteuză, Blac Chyna, să nu apară pe coastele celelalte, că totul va fi pierdut irecuperabil pentru Rob. Păcat de el şi-acum…