Gossip

„Bărbăţia lui, de mărimea unui creion!” Despre ce cântăreţ legendar e vorba? Avea mai multe iubite pe zi

„Bărbăţia lui, de mărimea unui creion!” Despre ce cântăreţ legendar e vorba? Avea mai multe iubite pe zi camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Îi ameninţa pe oameni cu arma şi consuma tot felul de substanţe interzise, însă printre cele mai mari grozăvii pe care le-a făcut se numără şi întâlnirile pe care le avea cu diverse femei, care erau aduse special cu avionul pentru a se culca cu el. Însă cele care l-au cunoscut în intimitate n-au rămas cu o impresie foarte bună...

Şoferul celui rămas în istorie ca Naşul muzicii soul, William Murrell, avea responsabilitatea de-a deplasa diverse domnişoare de la aeroport acasă la cântăreţ, câteodată câteva pe zi, şi a povestit întreaga aventură celor de la The Guardian, în 2014.

Tot Murrell a dezvăluit că legendarul artist nu avea o prestaţie prea bună între aşternuturi, conform iubitelor pe care acestea le avea pe bandă rulantă. De fapt, James Brown – căci despre el este vorba – a devenit personajul principal din melodia Sex Machine, dar nu în sensul bun... Cu siguranţă că vă amintiţi de versul repetat obsesiv “Get up!” din piesa sus amintită. Ei bine, se referea la incapacitatea muzicianului de-a avea o erecţie.

Mai mult, şoferul lui Brown şi-a amintit cum vorbeau iubitele lui despre bărbăţia lui James, susţinând că era „de dimensiunea unui creion”.

Modifică Setările