Gossip

Bărbaţii din viaţa Elenei Gheorghe

Bărbaţii din viaţa Elenei Gheorghe

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate cântăreţe din industria muzicală autohtonă. Vedeta nu numai că are o carieră de invidiat, ci şi o familie frumoasă. Deşi presa a tot încercat să o surprindă, de-a lungul anilor, pe artistă călcând pe bec, acest lucru nu s-a întâmplat. Se pare că singurii bărbaţi din viaţa Elenei Gheorghe sunt Cornel şi Nicholas. Unul îi este soţ, iar celălalt fiu. Elena Gheorghe cu Cornel Ene Elena Gheorghe trăieşte o superbă poveste de dragoste cu Cornel Ene, de mai bine de un deceniu. Iată principalii bărbaţi din viaţa Elenei Gheorghe Cei doi au început să formeze un cuplu în urmă cu 11 ani, chiar de ziua cântăreţei, pe 30 iulie. La aceea vreme, Elena împlinea 19 de ani, iar soţul ei a fost cel mai frumos dar pe care l-a primit de la viaţă, după cum declara, la acel moment, chiar vedeta. Au trecut anii, dar vedeta nu şi-a schimbat părerea. ”Acum 11 ani, pe 30 iulie, exact de ziua mea, primeam cel mai frumos cadou al vieţii mele... Cuvintele sunt mici şi nu pot exprima dragostea ce ţi-o port. Eşti perfect pentru mine! You're my perfect love", i-a transmis Elena soţului ei de ziua lor. Bărbaţii din viaţa Elenei Gheorghe: Cornel şi Nicholas Elena şi Cornel au împreună un băieţel de trei ani şi jumătate, pe nume Nicholas. Vedeta este o familistă convinsă.

Ea a povestit despre episodul când un alt bărbat a sărutat-o pe gură: "Cea mai groaznică farsă din viaţa mea a fost să mă sărute un nene cu mustaţă pe gura. L-am visat trei luni de zile. A fost groaznic", îşi aminteşte Elena Gheorghe.

Presa a tot pândit-o sperând că va o va prinde în timp ce calcă strâmb. Acum doi ani, artista a şi fost surprinsă la mall, cu un alt bărbat. "Este vărul meu, Costa, din partea tatălui meu. Pot să spun despre el că este băiatul bun la toate, care mă ajută la tot ce am nevoie, oricând. Din când în când ne facem împreună un program de relaxare, cum a fost seara respectivă în care am vizionat un film. În plus, Costa este şi frate de cruce cu sora mea, Ani, adică a fost botezat în aceeaşi zi şi în aceeaşi apă cu ea", a explicat la aceea vreme Elena.

Bărbaţii din viaţa Elenei Gheorghe
Elena Gheorghe

Artista s-a născut pe 30 iulie 1985 şi a intrat în atenţia publicului mai ales după ce a participat la Eurovision în 2009, unde s-a clasat pe locul 19. Solista a debutat în muzică la vârsta de trei ani, când a realizat un duet cu mama ei, care e interpretă de muzică populară. În 2002, Elena Gheorghe a devenit solista formaţiei Mandinga, alături de care a realizat trei albume. În 2006, cântăreaţa a părăsit trupa şi a început să susţină concerte pe cont propriu. În 2009, solista a fost reprezentanta României la competiţia Eurovision, cu piesa "Balkan Girls", dar din păcate s-a clasat numai pe locul 19.