News

Bărbaţii din viaţa lui Audrey Hepburn – de la tatăl fascist, care a părăsit-o la 6 ani, la soţul care a înşelat-o cu 200 de femei

Bărbaţii din viaţa lui Audrey Hepburn – de la tatăl fascist, care a părăsit-o la 6 ani, la soţul care a înşelat-o cu 200 de femei camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Fiul legendarei actriţe, Sean Hepburn Ferrer, face dezvăluiri fără precedent despre viaţa privată a lui Audrey Hepburn, în cadrul unui interviu acordat celor de la The Sun. Una dintre informaţiile uimitoare făcute cunoscute de acesta este legată de tatăl lui vitreg, italianul Andrea Dotti, care a înşelat-o pe vedetă cu nu mai puţin de 200 de femei.

Sean susţine, de asemenea, că propriul lui tată, primul soţ al lui Audrey, Mel Ferrer, era un perfecţionist nevrotic, cu un temperament absolut problematic. Însă bărbatul care a făcut-o pe Hepburn să sufere cel mai mult a fost chiar tatăl ei, Joseph, un consul britanic, care a devenit fascist şi-a abandonat-o când Audrey n-avea mai mult de 6 ani.

Un documentar lansat la sfârşitul anului 2020, denumit simplu Audrey, pune accentul pe sentimentul actriţei că n-a fost niciodată dorită de tatăl ei, lucru care i-a influneţat pe mai departe întreaga viaţă şi i-a conturat relaţiile cu restul bărbaţilor care i-au stat, la un moment dat, alături.

Tatăl lui Audrey credea – în mod eronat – că se trăgea din cel de-al treilea soţ al Reginei Mary, a scoţienilor, şi era un mare suporter al regimului nazist al lui Adolf Hitler, contribuind cu bani şi strângând fonduri pentru Uniunea Britanică a Fasciştilor.

Modifică Setările