Gossip

Bărbaţii din viaţa Valentinei Pelinel

Bărbaţii din viaţa Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel

Fostul fotomodel Valentina Pelinel şi-a trăit toate poveştile de dragoste departe de ochii curioşilor, însă nu putem spune acelaşi lucru şi despre ultima sa poveste amoroasă. Se pare că vedeta are o relaţie cu Cristi Borcea, fost acţionar la Dinamo. Iată care sunt bărbaţii din viaţa Valentinei Pelinel: Cristian Boureanu este unul dintre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa Valentinei Pelinel Nu putem să vorbim despre bărbaţii din viaţa Valentinei Pelinel şi să nu amintim de politicianul Cristian Boureanu. Cei doi s-au iubit timp de 9 ani, dintre care 7 ani au fost căsătoriţi. S-au căsătorit în 2007 şi au decis să divorţeze de comun acord, fără să facă scandal, în 2014. Nu au făcut copii, deşi Valentina Pelinel şi-a dorit foarte mult să devină mamă. Pelinel spunea în luna martie (2015) despre mariajul cu Boureanu că:  “am experimentat acest lucru. Am avut şi ziua mea de prinţesă. Se spune că este cea mai frumoasă zi din viaţa unei femei. Pentru mine a fost doar o petrecere. În momentul de faţă sunt îndrăgostită de viaţă”. Valentina şi Cristian Boureanu În prezent, politicianul se iubeşte cu modelul Laura Dincă. Este vorba despre o tânără de doar 18 ani.

Încă din perioada divorţului dintre Pelinel şi Boureanu au apărut şi primele zvonuri referitoare la relaţia dintre blondă şi fostul acţionar de la Dinamo: Cristi Borcea.
„Cu Valentina am fost bărbatul unei singure femei. Ce a fost între ea şi Borcea numai ea poate să spună, dar eu nu cred în această poveste. Dacă aş afla că e adevărat, nu cred că mi-ar pica bine”, a spus politicianul, la scurt timp după divorţ.

Prima vizită pe care Pelinel i-a făcut-o lui Borcea la penitenciar, în aprilie 2014, la scurt timp după ce acest fusese închis, a dat de gol relaţia celor doi.

Bărbaţii din viaţa Adelinei Pelinel: Cristian Borcea şi Victor Hugo-Gonzales

Fostul model a anunţat acum câteva zile că este însărcinată în patru luni şi că aşteaptă un băieţel. N-a spus cine este tatăl copilului, însă toată lumea ştie că e vorba despre Cristi Borcea.

Un alt bărbat din viaţa Valentinei Pelinel se presupune că este Victor Hugo –Gonzales. Potrivit zvonurilor, Valentina s-a iubit cu designerul încă dinainte de a-l cunoaşte pe politicianul Cristian Boureanu. Se întâmpla în vremurile pe când vedeta locuia la New York, în Statele Unite ale Americii. Pelinel nu a confirmat niciodată această poveste de dragoste.

Bărbaţii din viaţa Valentinei Pelinel
Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este un fotomodel din România. A fost căsătorită cu omul politic Cristian Boureanu. În anul 1999, Valentina Pelinel a câştigat concursul „Top Model România” şi astfel a reuşit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. Are un CV bogat în colaborări cu designeri cunoscuţi şi apariţii în spoturi publicitare, la care se adaugă şi rolul din filmul „După ea”, în regia Cristinei Ionescu, alături de Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru.