Royals

Bărbatul de care Prinţesa Diana era ”obsedată” a murit la 73 de ani

Bărbatul de care Prinţesa Diana era ”obsedată” a murit la 73 de ani

Despre idila lui Charles cu Camilla, în timpul mariajului cu Diana, toţi ştiu! Puţini sunt, însă, cei care cunosc poveştile despre fosta Prinţesă de Wales şi amanţii ei. Unul dintre ei era Oliver Hoare, prieten de-al lui Charles, pentru care Diana a făcut o adevărată obsesie la începutul anilor `90. Diana şi Hoare, bărbatul pentru care făcuse o obsesie Potrivit presei internaţionale, fostul amant al Prinţesei Diana, Oliver Hoare, a murit la 73 de ani, în interiorul reşedinţei lui din Franţa, în urma unei bătălii crunte cu cancerul. Bărbatul, care era mai mare cu 16 ani decât Diana, ar fi avut o aventură cu aceasta în anii `90.

Deşi public n-a recunoscut nicicând, toţi cei care îl cunoşteau pe Oliver Hoare erau la curent cu obsesia Prinţesei Diana vizavi de el. Potrivit unor apropiaţi, Lady Di obişnuia să-l bage pe ascuns în Palatul Kensington şi, cândva, cei din staff-ul palatului l-au surprins aproape dezbrăcat ascunzându-se după un copac, după ce s-a pornit alarma în mijlocul nopţii.

Obsesia Dianei era atât de pronunţată încât i-ar fi zis confidentei sale, Lady Bowker, că visează să ”trăiască în Italia cu chipeşul Hoare”. Totuşi, Hoare nu era dispus s-o părăsească pe soţia lui, moştenitoare a unui imperiul petrolier, şi, în 1994, a încercat să pună punct amantlâcului cu Diana. Ce nu ştia el e că în felul acesta o să pornească o tornadă. Diana l-a ”bombardat” cu telefoane în miezul nopţii, încercând să-l recâştige.

Charles, Diana, Hoare şi soţia lui

La insistenţele soţiei sale, Hoare a contactat poliţia şi a încercat să pună stop apelurilor. Peste 300 de apeluri au fost reperate ca venind din linia privată de la Palatul Kensington, altele de la telefoanele publice din zona palatului. Ulterior, poliţia a anunţat că cercetările au luat sfârşit, ”la cerinţa domnului Hoare”.

Vorbind despre aceste apeluri, Diana a recunoscut, în interviul cu Martin Bashir din 1995, că obişnuia să-l sune pe Hoare. ”Pe o perioadă de şase – nouă luni, l-am telefonat de câteva ori, dar în niciun caz obsesiv”, a insistat ea. Biograful Lady Colin Campbell susţine că Diana era disperată la acea vreme, căci aflase că e însărcinată şi că a fost nevoită să facă avort. O supoziţie halucinantă, dar care ar da sens acestei nebunii...