News

Bătălie pe rămăşiţele lui Marlon Brando

Un adevărat război s-a declanşat la Hollywood din cauza cenuşii actorului, care a fost luată de o fostă iubită de-a fiului starului.

Cenuşa lui Marlon Brando este în prezent în posesia Donnei Lopez Geon, care a avut o relaţie amoroasă Un adevărat război s-a declanşat la Hollywood din cauza cenuşii actorului, care a fost luată de o fostă iubită de-a fiului starului. Cenuşa lui Marlon Brando este în prezent în posesia Donnei Lopez Geon, care a avut o relaţie amoroasă cu fiul actorului, Christian Brando, până când acesta a decedat, în 2008. După moartea lui, Donna a intrat în posesia unor lucruri care aparţineau lui Christian, printre care şi „o bucată din rămăşiţele incinerate ale lui Marlon Brando”. Acum, mama lui Christian, Anna Kashfi – care a divorţat de actor în 1959 - , îşi doreşte cu ardoare ca rămăşiţele fostului ei soţ să ajungă la familie. Doar că Donna se încăpăţânează şi nu vrea să renunţe la cenuşă.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Johnny Depp, părăsit de iubită

A renunţat la idila de 14 ani cu mama copiilor lui, pentru a trăi fericit împreună cu Amber Heard. Însă degeaba a încercat starul să-şi găsească împlinirea alături de frumoasa de 26 de ani, pentru că juna i-a dat acestuia papucii.

News

Surprinzător! Vedete care au făcut „trotuarul”

Se bucură în prezent de un stil de viaţă extravagant, însă unele dintre cele mai bogate staruri ale momentului n-au trăit întotdeauna în puf. Fă cunoştinţă cu celebrităţile care n-au avut nimic înainte de-a avea totul!

News

J.Lo ia în calcul adopţia 

Mamă a unor gemeni, diva se gândeşte să-şi extindă familia, iar, pentru a-şi vedea visul cu ochii, susţine că adopţia unui copil este o variantă demnă de-a fi luată în seamă.

Gossip

Ce cadou a primit iubitul lui J. Lo de ziua lui?

Casper Smart l-a apucat de Dumnezeu de picior! După ce primeşte constant cadouri extravagante de la iubita sa, Jennifer Lopez, el a avut parte de o surpriză de proporţii

Gossip

Iată cum arăta iubitul lui J.Lo în liceu!

Partenerul divei latino se bucură, în momentul de faţă, de atenţia presei, care a scos la iveală tot felul de informaţii sau imagini cu dansatorul devenit faimos peste noapte.

News

Vedete care au pozat nud

Celebrităţile au găsit orice motiv ca să renunţe la haine şi să-şi etaleze formele în ipostaze sexy: fie că au avut un scop nobil, devenind imaginea unor campanii caritabile, fie că au dorit pur şi simplu să-şi facă publicitate.

Beauty

Cele mai sexy picioare de la Hollywood

Talentul şi ambiţia de-a ajunge în top n-ar valora nimic în showbiz-ul american fără un fizic desăvârşit. Vedetele şi-au scos la înaintare unul dintre atuurile lor: picioarele hot!

News

Rihanna, criticată de mama ei

Mama celebrei cântăreaţe îi reproşează fiicei sale că s-a maturizat prea repede şi regretă faptul că vedeta a fost nevoită să facă faţă dependenţei de droguri a tatălui ei la o vârstă fragedă. RiRi susţine că modul în care a crescut

Gossip

J. Lo, hărţuită de Marc Anthony

Artistul n-a făcut un secret din faptul că vrea să se împace cu cea cu care i-a fost alături timp de şapte ani, însă n-a ştiut nimeni cât de insistent a devenit în încercarea de-a o recuceri pe mama gemenilor săi.