Royals

Beatrice Borromeo îl face tată pe Pierre Casiraghi

Beatrice Borromeo îl face tată pe Pierre Casiraghi

Pierre Casiraghi and his wife Beatrice Borromeo at the Award Ceremony of the 35th Copa Del Rey Regatta in Palma de Mallorca, Spain, on August 06, 2016. Photo by Almagro/ABACAPRESS.COM

Familia princiară de la Monaco se măreşte! Pierre Casiraghi şi soţia sa, Beatrice Borromeo, vor deveni pentru prima oară părinţi! Pierre Casiraghi şi Beatrice Borromeo vor deveni părinţi Potrivit unor imagini care apar într-o revistă din Italia, soţia lui Pierre Casiraghi este însărcinată în luna a şasea, primul copil al cuplului urmând să vină pe lume în primele săptămâni ale anului 2017. Beatrice (pulover vişiniu), surprinsă acum câteva zile de o revistă din Italia Prinţesa Caroline va deveni, aşadar, din nou bunică, de data aceasta, graţie fiului ei Prinţul Pierre (29) şi a nurorii Beatrice. Fericita veste vine la un an de la fastuoasa nuntă a celor doi, care a avut loc pe 1 august pe o insulă deţinută de familia Borromeo.

Zvonuri privind o sarcină în cazul lui Beatrice au apărut acum câteva săptămâni, când paparazzi au surprins-o afişând o siluetă mai rotundă la evenimentul Copa del Rey Mapfre Sailing Cup, pe când se presupune că era în doar trei luni.

Cel mai recent, Beatrice a fost văzută la sfârşitul lunii octombrie, pe când era cu mama sa, la cumpărături. Însă, paparazzi n-au surprins atunci nicio imagine elocventă cu aceasta, Beatrice protejându-şi burta cu plase de cumpărături.

foto: hepta, captură revista Chi