Royals

Beatrice Borromeo şi Pierre Casiraghi, în centrul atenţiei la Monaco Rose Ball

Beatrice Borromeo şi Pierre Casiraghi, în centrul atenţiei la Monaco Rose Ball camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Beatrice şi Pierre Casiraghi

Beatrice Borromeo şi soţul său, Prinţul Pierre Casiraghi, au furat privirile tuturor atunci când şi-au făcut apariţia la Monaco Rose Ball. Cei doi au îmbrăcat hainele de gală şi s-au prezentat alături de ceilalţi membri ai casei princiare de la Monaco la acest eveniment anual, mult aşteptat. Beatrice şi Pierre Casiraghi Pentru acest eveniment, Beatrice a îmbrăcat o somptuoasă rochie roşie, semnată de designerul Giambattista Valli.

Şi ei s-au numărat printre cei prezenţi: Prinţesa Alexandra de Hanover, Prinţesa Caroline, Charlotte Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Andrea Casiraghi şi Karl Lagerfeld.

Principesa de Hanovreşi Prinţul Albert de Monaco.
Prinţesa Caroline şi Prinţul Albert de Monaco.

De la eveniment nu putea lipsi Prinţul Albert, desigur. Acesta a venit, din păcate, fără soţia sa, Prinţesa Charlene de Monaco, care, cel mai probabil, a rămas acasă pentru a se ocupa de gemenii cuplului. Partenera Prinţului Albert a fost, de data aceasta, sora sa, Prinţesa Caroline.

Charlotte Casiraghi, principesa Alexandra de Hanovre
Charlotte Casiraghi, principesa Alexandra de Hanovre

Prinţesa Alexandra de Hanover şi-a făcut anul acesta debutul la Balul Rozelor de la Monaco. Pentru această ocazie, Prinţesa Alexandra a optat pentru o rochie semnată de Chanel, casă de modă care a îmbrăcat-o şi pe Charlotte Casiraghi.

Sursa foto: Hepta

Modifică Setările