News

Beatrice Rancea, propusă pentru postul de director al Operei din Bucureşti

Beatrice Rancea, propusă pentru postul de director al Operei din Bucureşti

Cunoscuta regizoare este pe lista de opţiuni pentru soluţionarea scandalului de la instituţia din Capitală.

Beatrice Rancea

Vicepremierul Vasile Dîncu a anunţat că are o soluţie pentru Opera Română: Beatrice Rancea. Propunerea ar fi fost făcută de către regizorul Andrei Şerban, iar regizoarea, care ocupă în prezent funcţia de director al Operei din Iaşi n-ar spune nu unei astfel de propuneri.

„Am discutat în această săptămână care a trecut de la prima mea întâlnire cu reprezentanţii angajaţilor cu mai multe personalităţi importante ale scenei din ţară şi din străinătate, printre care maestrul şi profesorul Andrei Şerban (Columbia University). Domnia sa a vorbit despre nevoia unui nou proiect la Operă, neexcluzând chiar participarea sa la un asemenea proiect, aceasta fiind însă o problemă de viitor, condiţionată de negocieri şi de unele schimbări necesare cu caracter legislativ. Maestrul Andrei Şerban mi-a făcut recomandarea pentru doamna Beatrice Rancea, actualmente director al Operei din Iaşi, un profesionist de excepţie şi un manager de succes. Am vorbit cu Beatrice Rancea şi nu a refuzat, de principiu, această propunere. Voi face această propunere viitorului ministru al Culturii. Sper că şi angajaţii Operei române vor găsi căi de comunicare pentru a susţine această propunere a domnului Andrei Şerban şi că vor participa alături de conducerea nouă la un nou proiect al Operei. Iar noi, Guvernul, vom sprijini toate componentele acestui proiect“, a declarat Vasile Dîncu, pentru Agerpres.

10455760_10152823631820885_1996692900436470950_n

De cum a preluat frâiele Operei Naţionale din Iaşi, Beatrice Rancea, fostă jurată a concursului “Dansez pentru tine” şi a show-ului "Ham Talent", a lăsat tot şi s-a mutat într-o casă de serviciu, pusă la dispoziţie de primăria din oraş, în satul Valea Lupului, de unde face zilnic naveta. Soţul ei, Doru Rancea, care joacă pe scena teatrelor din Bucureşti, o vizitează la fiecare sfârşit de săptămână.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Claudiu Bleonţ: „Am divorţat de trei ori şi sunt fericit pentru chestia asta“

Actorul a avut mereu o viaţă personală foarte zbuciumată, dar şi-a asumat de fiecare dată alegerile. După trei căsnicii ratate şi încheiate prin divorţuri răsunătoare, el crede că a ajuns la o anumită maturitate în privinţa relaţiilor.

Mihai Petre a trecut în tabăra celor de la Antena 1

TV

Mihai Petre a trecut în tabăra celor de la Antena 1

Deşi mulţi credeau că fostul jurat de la „Dansez pentru tine“ va profita de migraţia vedetelor Pro TV pentru a-şi crea propria emisiune, iată că şi el a ajuns la postul din Băneasa.

Atac dur la Mihai Petre

News

Atac dur la Mihai Petre

Nici nu şi-a lansat bine propria emisiune în grila Pro TV, că juratul de la „Dansez pentru tine“ şi „Românii au talent“ a şi fost ţinta unor critici dure, venite din partea unui fost coleg. Vezi despre cine este vorba.

Iulia Vântur i-a făcut o primire caldă lui Salman Khan în România

Gossip

Iulia Vântur i-a făcut o primire caldă lui Salman Khan în România

Deşi se feresc să fie surprinşi împreună, prezentatoarea show-ului „Dansez pentru tine“ şi starul bollywoodian au petrecut weekendul împreună, la un hotel din Sibiu.

„Dansez pentru tine": De ce a fost înlocuit Wilmark cu soţia lui Mihai Petre?

Gossip

„Dansez pentru tine": De ce a fost înlocuit Wilmark cu soţia lui Mihai Petre?

Vineri, cu doar câteva ore înainte de debutul unui nou sezon al emisiunii „Dansez pentru tine", Wilmark a aflat că nu va mai face parte din juriul concursului. Vestea l-a luat pe dansatorul de origine columbiană prin surprindere. Motivul? Wilmark a apărut

News

Atac la Beatrice Rancea

Angajaţii Operei din Iaşi o acuză pe jurata show-ului „Dansez pentru tine“ că ar fi păcălit cu bani câteva balerine pe care le-a trimis să danseze la o nuntă.