Vedete

Beatrice Rancea şi soţul său, Doru, sejur romantic în Italia FOTO

Beatrice Rancea şi soţul său, Doru, sejur romantic în Italia FOTO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Beatrice Rancea şi soţul său, actorul Doru Rancea, au avut parte de o adevărată lună de miere în Italia. Ce doi sunt căsătoriţi de 18 ani.

"Am petrecut 15 zile minunate în Italia. A fost cel mai lung concediu al nostru, nu am avut o asemenea perioadă de relaxare nici în luna noastră de miere, care a durat de fapt doar 3 zile. La Roma am reuşit să vedem Traviata, într-o montare modernă într-un spaţiu minunat, neconvenţional, Terme di Caracalla, un loc deosebit ca energie a locului. Am plecat la Verona şi în seara în care am ajuns era aniversare Placido Domingo- 50 de ani de carieră. Nu mai existau bilete, dar am avut norocul să ne întâlnim cu un tenor important al Italiei, Fabio Armoliato, care ne-a făcut rost de bilete. În seara următoare, la Teatro Romano, am văzut un spectacol de teatru şi dans extraordinar", povesteşte cu entuziasm Beatrice Rancea.

Jurata emisiunii "Îmi place dansul" se simte fericită când e recunoscută pe stradă, iar de acest tratament a avut parte şi în Italia. "La Roma, Verona, Florenta, peste tot au fost persoane care m-au oprit pe stradă să mă întrebe dacă eu sunt Beatrice Rancea. Mă impresionează,, am sentimentul că am făcut lucruri pentru care oamenii se gândesc la mine. Artiştii de opeă sau balerinii nu sunt uşor recunoscuţi pe stradă, pentru că în spectacole poartă mult machiaj, peruci, gene false, distanţa scenei faţă de public este mai mare. Nu avem şansa să fim văzuţi în emisiuni, în seriale, în reclame", subliniază artista. Beatrice se relaxează îm aceste zile la Balcic. Ea va putea fi văzută din toamnă la Kanal D, la show-ul ''Îmi place dansul''.