Beauty

Beautin Collagen, secretul tinereţii fără bătrâneţe

Frumuseţea, sănătatea şi prospeţimea pielii nu pot fi păstrate pentru totdeauna, dar putem ajuta ca aceste atribute să dureze cât mai mult posibil! Vă invităm să descoperiţi secretele anti-îmbătrânire de la Beautin Collagen: colagenul hidrolizat lichid de băut.

Ce este mai exact?
BEAUTIN TM COLLAGEN este un colagen lichid provenit din surse naturale pure, cu efect de îngrijire a pielii din interior şi de prevenire a îmbătrânirii acesteia. În plus, sporeşte starea de sănătate a părului şi a unghiilor!

Cum funcţionează?
BEAUTIN TM COLLAGEN ajută în două feluri: oferă corpului nostru substanţele nutritive de care are nevoie pentru a funcţiona la maximum, cât şi micronutrienţii care contribuie la stimularea producţiei naturale de colagen din organismul uman.

Cum diferă acest produs faţă de celelalte de pe piaţă?
BEAUTIN TM COLLAGEN îngrijeşte pielea femeii din interior. Formula sa completă ce conţine colagen hidrolizat, vitaminele A, B şi C şi zinc, este îmbogăţită cu acid hialuronic, care acţionează ca un agent complementar de umplere a pielii din interior, pentru rezultate vizibile în exterior.
Este foarte important de menţionat că acest supliment alimentar conţine colagen de calitate superioara din peşte, o sursă naturală de colagen pur.

Cum ar trebui să-l consumăm pentru a avea rezultatele dorite?

Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să urmăm o cură de 12 săptămâni. Studiile clinice au arătat că un consum zilnic de colagen, timp de 12 săptămâni, îmbunătăţeşte structura şi starea de sănătate a pielii. Mai precis, nivelul de hidratare a pielii creşte cu 28%, gradul de netezire a ridurilor cu 26%, prevenind, în acelaşi timp, şi accentuarea lor.
De aceea, este recomandat să se ia o doză de 30 ml de BEAUTIN COLLAGEN, înainte de culcare, folosind capacul flaconului ca unitate de măsură.
Poţi alege dintre cele două arome delicioase: căpşuni - vanilie sau mango – pepene galben!