News

Beauty of Giving!

Beauty of Giving!

Asociatia Little People Misiunea Douglas este de a servi frumuseţea, în toate formele şi înţelesurile sale, iar pentru noi, a dărui este doar un alt înţeles pentru a fi frumoasă.

Din această vară ne alăturăm luptei pe care Asociaţia Little People şi-a asumat-o încă din 1996 împotriva cancerului la copii şi tineri adulţi. Misiunea organizaţiei este îmbunătăţirea calităţii vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării şi după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supravieţuire a acestui grup de bolnavi. În 2006, Asociaţia Little People România a înfiinţat Clubul Temerarii, comunitatea adolescenţilor români, care au învins cancerul, ce numără astăzi, peste 400 de membri, devenind cel mai mare grup activ de sprijin reciproc în rândul adolescenţilor şi al tinerilor adulţi afectaţi de cancer şi totodată una dintre cele mai active comunităţi de acest gen din Europa. Scopul Clubului Temerarii este acela de a asigura o susţinere specializată şi personalizată la necesităţile fiecarui tânăr din România în materie de "coping", facilitând reintegrarea reuşită a pacienţilor în viaţa de adolescent sau tânăr adult după tratament şi reintegrare în societate.

În fiecare dintre magazinele noastre din România am montat o cutie de donaţii pentru programele de suport psihosocial a pacienţilor şi a supravieţuitorilor de cancer pe care Asociaţia Little People le implementează in România şi Moldova.

Iar cu ocazia sărbătorilor de iarnă desfăşurăm o campanie specială: pentru fiecare paleta de machiaj Like achiziţionată, Douglas donează 10 lei Asociaţiei Little People.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre  Asociaţiei Little People vă invităm să le vizitaţi site-ul www.thelittlepeople.ro, iar dacă doriţi să donaţi o puteţi face atât în magazinele noastre cât şi pe site-ul asociaţiei.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi nu uitaţi să fiţi frumoase!

Comentarii

Articole asemănătoare