Beauty

Beauty Tips de la Ellie White

Beauty Tips de la Ellie White

Cântăreaţa se poate lauda cu un ten impecabil, iar un mare merit pentru acest lucru il au tratamentele cu ulei nucă de cocos, dar şi cele cu oxigen, pe care le foloseşte frecvent.

Ellie White spune că evită machiajul încărcat şi că are grijă să îşi răsfeţe pielea cu tratamente naturiste şi creme pe bază de oxigen.

„Nu am fost niciodată adepta machiajului exagerat şi încerc, pe cât posibil, să nu îmi încarc faţa cu mult fond de ten şi fard. Evit expunerea la solar sau la razele soarelui şi niciodată nu adorm fără să mă demachiez. Îmi exfoliez faţa odată pe săptămână cu un scrub ce conţine seminţe de căpşune şi merg la dermatolog o dată pe an”, declară Ellie White.


Un rol important în ritualul zilnic de înfrumuseţare al vedetei îl joacă cremele speciale pe bază de oxigen. „Îmi revigorez faţa cu tot felul de măşti naturale cu legume sau fructe. Pentru prevenirea ridurilor, prepar o pastă din banane, iaurt şi miere, care se aplică pe faţă vreme de 20 de minute. Fac acest lucru săptămânal şi pot spune că face minuni. Crema de zi este pe baza de oxigen, iar atunci când sunt obosită îmi revigorez faţa cu apă termală, care conţine şi esenţă de trandafir”, continuă Ellie White.

Tratamentul de înfrumuseţare este completat, în fiecare seară, de masaj cu ulei de nucă de cocos.


„Este foarte important ca pielea să fie mereu hidratată, astfel că în fiecare seară îmi aplic pe faţă un ser hidratant sau ulei de nuca de cocos. Cearşafurile au un rol important în sănătatea pielii, iar eu dorm numai pe aşternut de mătase sau de bumbac 100%. Altfel, risc să capăt tot felul de alergii”, specifică artista.

Ellie White a adus pe lume un băieţel la sfârşitul lunii noiembrie, iar în aceasta perioadă se pregăteşte pentru organizarea botezului micuţului Mihai şi pentru lansarea unei noi piese.

Foto: PR