News

Bebeluşul lui William şi-al lui Kate: primii admiratori regali s-au strâns deja la maternitate

Bebeluşul lui William şi-al lui Kate: primii admiratori regali s-au strâns deja la maternitate

Cum sarcina lui Kate ar trebui să ajungă la termen în mai puţin de două săptămâni, mulţi pariind pe data de 25 aprilie, ca fiind cea a naşterii, britanicii au început să facă deja pregătiri pentru marele eveniment şi pentru afluxul de repoteri şi camere de filmat de la porţile maternităţii St Mary, din Londra.

Mai mult, câţiva entuziaşti regali s-au înfiinţat deja în faţa spitalului, înfăşuraţi în steaguri ale Marii Britanii şi purtând cu ei pancarte cu mesaje de felicitări pentru Kate şi Will. Primii au fost două figuri familiare în ceea ce-i priveşte pe admiratorii familiei regale, şi anume Margaret Tyler, de 71 ani, şi John Loughery, de 60.

Iar primele semne că în zona spitalului a început deja nebunia sunt afişele legate de restricţionarea parcării în jurul maternităţii, care va intra în vigoare în curând.

Mai mult, zilele acestea, poliţia a început deja să patruleze în jurul maternităţii şi să îngrădească locul, cu ajutorul unor bariere plasate în jurul celebrei Lindo Wing. Au început, de asemenea, să fie ridicate standuri pentru reprezentanţii presei, în locuri stabilite dinainte.

Singura deosebire faţă de momentul naşterii Prinţului George este aceea că presei nu i se va mai permite accesul în faţa porţilor mai devreme de ziua în care Kate intră în travaliu. În 2013, reporterii şi-au stabilit cartierul general în faţa maternităţii chiar şi cu o lună înaintea marelui eveniment.

Ca şi atunci, momentul în care Kate va intra în travaliu va fi anunţat printr-un comunicat de presă, urmat de postări pe conturile de Twitter şi Instagram ale Palatului Kensington.

Este clar, totuşi, că nu vom mai avea mult de aşteptat.

Comentarii

Articole asemănătoare

Rochia noii prinţese Sofia, copiată după cea a lui Kate Middleton?

News

Rochia noii prinţese Sofia, copiată după cea a lui Kate Middleton?

Weekendul trecut, când toată lumea a fost cu ochii pe cea mai aşteptată nuntă regală a anului, cea de la Palatul Suedez, mulţi dintre noi am simţit că avem un deja-vu. Asta deoarece rochia de mireasă a fostului model de lenjerie Sofia Hellqvist

News

Ducesa Kate se pregateste sa nasca! A fost internata la ora 6 dimineata!

Ducesa de Cambridge a fost internata, astazi, la ora 6 dimineata, in maternitatea Lindo Wing din Londra, a anuntat, oficial, Palatul Kensingston, precizand ca sotia lui Will se afla in primele ore ale travaliului si ca acesta se desfasoara in mod normal.

News

Ce face Kate Middleton în timp ce lumea o aşteaptă să nască?

Ei bine, cea mai populară gravidă din lume este cât se poate de activă şi, în loc să-şi pregătească bagajul pentru spital, soţia Prinţului William îşi conduce singură maşina prin Londra. Asta în timp ce sarcina ei a depăşit cu patru zile termenul, dacă e să credem sursele

Când se naşte bebeluşul regal? Prinţul William a intrat deja în concediu de paternitate

Gossip

Când se naşte bebeluşul regal? Prinţul William a intrat deja în concediu de paternitate

Palatul regal britanic este în fierbere, căci Ducesa de Cambridge ar putea naşte dintr-un moment într-altul. Cel mai recent, viitorul tătic Prinţul William a anunţat că şi-a luat şase săptămâni de concediu de paternitate, pentru a-i fi aproape soţiei sale

Bebeluşul lui William şi-al lui Kate va veni pe lume azi sau mâine?

Gossip

Bebeluşul lui William şi-al lui Kate va veni pe lume azi sau mâine?

Cu toate că Ducesa de Cambridge se pregăteşte (dintr-un moment în altul) să aducă pe lume cel de-al doilea ei copil, al patrulea pe linia de succesiune la tron, în faţa maternităţii St Mary’s din Londra lucrurile sunt mai liniştite decât la prima naştere

News

Prinţul William, costumat în Iepuraş de Paşte?

Adevărul este că ne aşteptam ca în spatele acelei imagini serioase a Ducelui de Cambridge să se ascundă un tip foarte amuzant, în spatele porţilor închise. Ale palatului regal, evident. Un tip care nu se dă în lături să se costumeze chiar şi

Vine bebeluşul lui William şi-al lui Kate. Se fac primele pregătiri la maternitate

News

Vine bebeluşul lui William şi-al lui Kate. Se fac primele pregătiri la maternitate

Cum sarcina lui Kate ar trebui să ajungă la termen în mai puţin de două săptămâni, britanicii au început să facă deja pregătiri pentru marele eveniment şi pentru afluxul de repoteri şi camere de filmat de la porţile maternităţii St Mary, din Londra.

Kate Middleton: În aşteptarea berzei regale

News

Kate Middleton: În aşteptarea berzei regale

Nu mai avem mult de aşteptat. Începând cu mijlocul acestei luni, ochii moharhiştilor vor urmări, la fel ca acum doi ani, porţile maternităţii din care se vor auzi primele gângureli regale. Să vedem, aşadar, în ce stare îi găseşte pe Kate şi pe ceilalţi membri ai familiei regale acest mare eveniment.

Cele mai frumoase prinţese ale lumii

News

Cele mai frumoase prinţese ale lumii

Când frumuseţea unei femei este dublată de un titlu nobiliar, ne simţim ca în basmele în care prinţesele erau descrise întotdeauna ca fiind desăvârşite. Vă invităm să revenim în vremurile noastre şi să le cunoaştem pe cele mai frumoase