News

Bebeluşul lui William şi-al lui Kate: primii admiratori regali s-au strâns deja la maternitate

Bebeluşul lui William şi-al lui Kate: primii admiratori regali s-au strâns deja la maternitate

Cum sarcina lui Kate ar trebui să ajungă la termen în mai puţin de două săptămâni, mulţi pariind pe data de 25 aprilie, ca fiind cea a naşterii, britanicii au început să facă deja pregătiri pentru marele eveniment şi pentru afluxul de repoteri şi camere de filmat de la porţile maternităţii St Mary, din Londra.

Mai mult, câţiva entuziaşti regali s-au înfiinţat deja în faţa spitalului, înfăşuraţi în steaguri ale Marii Britanii şi purtând cu ei pancarte cu mesaje de felicitări pentru Kate şi Will. Primii au fost două figuri familiare în ceea ce-i priveşte pe admiratorii familiei regale, şi anume Margaret Tyler, de 71 ani, şi John Loughery, de 60.

Iar primele semne că în zona spitalului a început deja nebunia sunt afişele legate de restricţionarea parcării în jurul maternităţii, care va intra în vigoare în curând.

Mai mult, zilele acestea, poliţia a început deja să patruleze în jurul maternităţii şi să îngrădească locul, cu ajutorul unor bariere plasate în jurul celebrei Lindo Wing. Au început, de asemenea, să fie ridicate standuri pentru reprezentanţii presei, în locuri stabilite dinainte.

Singura deosebire faţă de momentul naşterii Prinţului George este aceea că presei nu i se va mai permite accesul în faţa porţilor mai devreme de ziua în care Kate intră în travaliu. În 2013, reporterii şi-au stabilit cartierul general în faţa maternităţii chiar şi cu o lună înaintea marelui eveniment.

Ca şi atunci, momentul în care Kate va intra în travaliu va fi anunţat printr-un comunicat de presă, urmat de postări pe conturile de Twitter şi Instagram ale Palatului Kensington.

Este clar, totuşi, că nu vom mai avea mult de aşteptat.