Gossip

Bebeluşul lui William şi-al lui Kate va veni pe lume azi sau mâine?

Bebeluşul lui William şi-al lui Kate va veni pe lume azi sau mâine?

Cu toate că Ducesa de Cambridge se pregăteşte (dintr-un moment în altul) să aducă pe lume cel de-al doilea ei copil, al patrulea pe linia de succesiune la tron, în faţa maternităţii St Mary’s din Londra lucrurile sunt mai liniştite decât la prima naştere regală, cea din iulie 2013.

Chiar dacă toată lumea se aşteaptă ca naşterea să aibă loc în acest weekend, deocamdată, reprezentanţilor presei li s-a interzis camparea în faţa maternităţii, pentru a evita tevatura care s-a făcut la prima naştere. Însă din ce în ce mai mulţi fani regali, echipaţi cu pancarte pe care sunt scrise mesaje de felicitare, s-au strâns în faţa faimoase Aripi Lindo. În plus, zilele acestea, poliţia a început deja să patruleze în jurul maternităţii şi să îngrădească locul, cu ajutorul unor bariere plasate în jurul celebrei Lindo Wing.

Însă, spre deosebire de venirea pe lume a Prinţului George, în cazul frăţiorului sau surioarei sale, anunţul oficial se va face la o zi după naşterea acestuia/acesteia. În plus, surse citate de DailyMail.co.uk susţin că, deja, clanul Middleton, în frunte cu mama Carole, este în alertă, ceea ce înseamnă că marele eveniment ar putea avea loc dintr-o zi în alta.

Ba chiar unele surse apropiate Palatului au dezvăluit pentru publicaţia britanică că ducesa ar putea naşte…azi sau mâine.

Şi că alerta are cod…roz, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor cum că bebeluşul este fetiţă.

Este clar, totuşi, că nu vom mai avea mult de aşteptat.