News

Bebeluşa Oana, într-o formă de invidiat după naştere

Bebeluşa Oana, într-o formă de invidiat după naştere

Nici n-ai spune că a născut a doua oară! La aproape un an de când a adus pe lume un băieţel, vedeta a revenit la silueta care a consacrat-o şi a dezvăluit şi cum a reuşit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Prezentă în emisiunea Star Matinal de Weekend“, Oana Ioniţă a afişat un look proaspăt şi o siluetă de invidiat, cu toate că în urmă cu 11 luni aducea pe lume al doilea ei copil.

Întrebată dacă îi e dor să revină pe micile ecrane, fosta bebeluşă a spus că: „Am multă experienţă, poate la un moment dat mă voi întoarce şi în televiziune, dar momentan simt că este nevoie să fac altceva, poate e momentul să muncesc pentru alţii“.

Cât despre cum a reuşit să revină la silueta care a consacrat-o, vedeta a spus că dansul o ajută foarte mult.

„Nu prea am timp să merg la sală, am orele mele de dans contemporan la care ţin foarte mult. Şi petrec foarte mult timp cu copiii şi lucrurile astea mă ajută să mă menţin în formă. Nu pot să uit de dieta mea cu pufuleţi, pe care am urmat-o când eram mică, pentru că mă mai îngrăşasem puţin. Am avut o profesoară mai severă care mi-a scos toate făinoasele din meniu, iar în pauzele dintre mese mâncam pufuleţi“, a mai spus Oana Ioniţă la Antena Stars.

Foto: pagina personală

Modifică Setările