News

Bebeluşa Oana se mărită

Bebeluşa Oana se mărită

Oana Ioniţă are un motiv serios să considere 2013 ca fiind cu noroc: la vară, ea va îmbrăca rochia de mireasă şi va deveni soţia unui tenor.

Cel care a făcut-o să creadă din nou în iubire pe fosta colaboratoare a Cârcotaşilor este bărbatul care îi este alături atât ei, cât şi fiicei sale, Isabel, de câteva luni bune. Este vorba despre Florin Budnaru, tenor la Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian", care o va duce la altar: „Eu sunt fericită cu ce se întâmplă acum în viaţa mea. A luat o întorsătură foarte frumoasă. Acum sunt cu Florin, un om care mă ajută şi mă susţine în toate proiectele mele”, a declarat ea în emisiunea “Happy Hour”, de la Pro TV.

„Am crezut şi cred în iubire şi în suflete-pereche, dar când vezi câţi oameni din jurul tau divorţează, începi să te întrebi dacă o hârtie poate să ţină împreună două persoane. Acum, cu Florin, am ajuns pentru prima oară în viaţa mea să-mi doresc să mă mărit. Ştiu că va fi magic. Iar Isabel, fetiţa mea de doi anişori, va fi cu siguranţă domnişoară de onoare. Sunt fericită, iubesc. El este o persoană care vrea să stea departe de presă. Îl iubesc şi sper să-mi petrec toată viaţa cu el“, a mai spus Oana.

Ea a primit deja inelul de logodnă, o bijuterie delicată cu diamante şi perlă, şi aşteapta cu nerăbdare venirea verii, când va îmbrăca rochia de mireasă.

„Mi-am dorit un inel special pentru acest moment. Nu mi-am dorit să ajung în biserică, la căsătorie, să îmi spună preotul să dau inelul jos. Este un inel care are o perlă. Este un inel organic şi de aceea trebuie să evit anumite lucuri. În principiu, trebuie să nu mai gătesc, îl las pe el, ca să încep căsnicia asta cu dreptul“, a povestit ea, ieri, în emisiunea “Wow Biz”, la Kanal D.

Cât despre tatăl lui Isabel, fosta bebeluşă a ales să aibă o relaţie civilizată şi să-I permită să-şi viziteze fiica oricând doreşte: „Amândoi am decis că e mai bine să ne continuăm viaţa separat. A fost o decizie luată de amândoi. A fost o nepotrivire de carcter. Dacă doi oameni nu se mai înţeleg, nu are rost să încerce. Nu am cerut pensie alimentară. Am rămas în relaţii bune, el este un om de afaceri care ţine la cariera lui. Poate să vină oricând să o vadă pe Isabel“, a spus Oana în urmă cu ceva timp, la Pro TV.

Foto: Pro TV

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Oana Ioniţă îşi botează băieţelul în weekend

News

FOTO Oana Ioniţă îşi botează băieţelul în weekend

Mare petrecere mare în familia fostei „bebeluşe“. Vedeta şi soţul ei, tenorul Florin Budnaru, îşi creştinează mezinul, ocazie pentru care au organizat o petrecere inedită, cu ţinute deşucheate. Iată detaliile botezului.

News

Motivul pentru care Ion Ţiriac refuză să se mai însoare

Deşi zilele trecute a participat la cea de-a patra căsătorie a prietenului său, Ilie Năstase, fostul star al tenisului românesc spune că nu are de gând să-i urmeze exemplul, chiar dacă a prins jartiera miresei.

News

Alessandra Stoicescu vrea să-şi mărească familia

Nici nu s-a căsătorit bine cu Sergiu Mircea Constantinescu, că vedeta Antenei 3 are deja planningul familial făcut: vrea doi copii şi asta cât mai repede.

News

Angela Gheorghiu recunoaşte că a suportat acte de violenţă

Deşi ea şi Roberto Alagna păreau să formeze cuplul ideal, în spatele cortinei soprana era victima violenţei conjugale, comportament pe care l-a suportat vreme de mai mulţi ani.

News

Anda Adam voia o rochie de mireasă din America

Zvonurile despre nunta Andei Adam cu Victor Slav s-au dovedit a fi adevărate, cei doi vorbind despre căsătorie în 2010. Soarta, însă, le-a pregătit altceva.

News

Lucian Bute face nuntă cu 450 de invitaţi

După petrecerea de cununie, organizată săptămâna trecută la Buşteni, la Castelul Cantacuzino, Lucian şi Elena vor face weekendul acesta şi cununia religioasă, la Galaţi.

Fă-ţi nunta cu ProTV!

TV

Fă-ţi nunta cu ProTV!

Vara aceasta, Pro TV le propune un nou show celor ce au gânduri de însurătoare. Aşa că, dacă te numeri printre cei care fac pasul cel mare, poţi deveni vedetă la „Patru nunţi şi-o provocare“.

FOTO Cine vrea să se căsătorească la vila lui Sting?

News

FOTO Cine vrea să se căsătorească la vila lui Sting?

Nu e nicio glumă. Cântăreţul şi soţia sa au decis să-şi închirieze casa din frumoasa regiune italiană Toscana pentru nunţi.

FOTO & VIDEO Prima rochie de mireasă a lui Liz Taylor, licitată azi la Londra

News

FOTO & VIDEO Prima rochie de mireasă a lui Liz Taylor, licitată azi la Londra

Rochia pe care frumoasa actriţă cu ochi violenţi a purtat-o la nunta sa cu Nicky Hilton a fost pusă în vânzare în cadrul unei licitaţii a casei Christie.