Royals

Bebeluşul cu nr. 3 se naşte într-o zi importantă pentru Marea Britanie

Bebeluşul cu nr. 3 se naşte într-o zi importantă pentru Marea Britanie

LONDON, ENGLAND - MAY 02: Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge depart the Lindo Wing with their newborn daughter at St Mary's Hospital on May 2, 2015 in London, England. The Duchess was safely delivered of a daughter at 8:34am this morning, weighing 8lbs 3 oz who will be fourth in line to the throne. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Ducesa de Cambridge a ajuns în această dimineaţă la spital pentru a-l aduce pe lume pe cel de-al treilea bebeluş regal, iar copilul se pare că se va naşte într-o zi importantă. În braţe cu prinţesa Charlotte. Reprezentanţii de la Palatul Kensington au confirmat că Ducesa Kate a intrat în travaliu şi că al treilea copil al ei cu Prinţul William va veni pe lume în orice moment. Totuşi, bebeluşul cu numărul 3 nu ar fi singurul născut în data de 23 aprilie, într-o zi specială pentru Marea Britanie. Astăzi este ziua Sfântului Gheorghe, St. George's Day, zi naţională în care britanicii îl serbează pe patronul lor, cunoscut din legende ca fiind un soldat al armatei romane, foarte curajos.

Iar noul bebeluş regal nu va fi singurul născut în această zi specială pentru că o verişoară de-ale lui îşi sărbătoreşte ziua tot pe 23 aprilie. Este vorba de Gabriella Windsor (37 de ani), fiica Prinţul Michael de Kent, verişorul Reginei Elisabeta a II-a.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările