Royals

Bebeluşul lui Kate şi al Prinţului William a bătut recordurile. Ce nu a reuşit niciun copil regal până acum!

Bebeluşul lui Kate şi al Prinţului William a bătut recordurile. Ce nu a reuşit niciun copil regal până acum!

LONDON, ENGLAND - JULY 23: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge leave the Lindo Wing of St Mary's Hospital with their newborn son on July 23, 2013 in London, England. The Duchess of Cambridge yesterday gave birth to a boy at 16.24 BST and weighing 8lb 6oz, with Prince William at her side. The baby, as yet unnamed, is third in line to the throne and becomes the Prince of Cambridge. (Photo by Oli Scarff/Getty Images)

Zi mare pentru Marea Britanie care sărbătoreşte cu fast naşterea celui de-al treilea copil al Prinţului William şi al Ducesei de Cambridge, Kate Middleton. Familia Regală s-a mărit astăzi, 23 aprilie, cu încă un membru, un băieţel perfect sănătos.

Şi la doar câteva ore de la naştere, se pare că bebeluşul regal a reuşit să bată un record în familie. Micuţul prinţ, care se aşteaptă să-şi facă apariţia în braţele părinţilor lui în această după-amiază, în faţa maternităţii Lindo Wing, este deja campion. Băieţelul a venit pe lume la ora Angliei 11:01, 13:01 ora României, şi este oficial cel mai greu copil regal din ultimii ani. Bebeluşul a cântărit 3,83 kg, fiind desemnat cel mai grăsun dintre copiii prinţului William, depăşindu-i pe fraţii săi. Prinţul George, născut pe 22 iulie 2013, a cântărit 3,79, în timp ce sora sa, prinţesa Charlotte, născută pe 2 mai 2015, a cântărit 3,71 kilograme.

Cu toate acestea, noul bebeluş regal nu este cel mai greu copil din Familia Regală a Marii Britanii, dar este cel mai greu copil din linia de succesiune la tron şi cel mai greu băieţel, reuşind să scrie istorie. Savannah Phillips, fiica lui Peter Phillips, îşi păstrează acest titlu, cântărind la naştere 3,85 kilograme. Prinţul George, spre deosebire, este cel mai greu copil regal care va deveni rege. Tatăl său, prinţul William, a cântărit 3,22 de kilograme, în timp ce prinţul Charles a cântărit 3,35 kilograme. Prinţul Harry a fost ceva mai slăbuţ la naştere, venind pe lume în septembrie 1984 cu doar 3,12 kilograme.

Foto: Arhia OK!

Modifică Setările