Royals

Bebeluşul regal al Bhutanului, adorabil în noile fotografii

Bebeluşul regal al Bhutanului, adorabil în noile fotografii

Zâmbind şi gângurind, Prinţul Jigme al Bhutanului a cucerit întregul regat himalayan. Băieţelul, în vârstă acum de patru luni, a apărut în noi fotografii alături de părinţii lui, respectiv regina Jetsun Pema şi Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck. Regele Bhutanului, alături de soţia şi copilul lui Cei trei, îmbrăcaţi în ţinute tradiţionale, apar într-un cadru idilic, floral, dat fiind faptul că se aflau la Royal Bhutan Flower Exbition, care a fost inaugurată de către Regina Jetsun, cu ocazia împlinirii a 26 de ani.

bhutan2-z

Simpatizaţi şi aclamaţi, Regii au păşit prin mulţimea care asista la acest eveniment. Pe alocuri, Regele Jigme, care-l purta în braţe pe micul prinţ, s-a oprit pentru a-l arăta supuşilor pe fiul lor. Tot cu această ocazie, Regele Bhutanului a anunţat că a decis să-şi numească fiul Jigme Namgyel Wangchuck. ”Jigme înseamnă neînfricat.”, a explicat regele care a precizat şi că-şi doreşte ca fiul lui să dea dovadă de curaj în a depăşi obstacolele viitoare din timpul domniei sale.

bhutan-copil
Numele fiului lui este Gyalsey Jigme Namgyel Wangchuck

”Atunci când va veni timpul ca Gyalsey Jigme Namgyel Wangchuck să fie în slujba ţării, el trebuie să poată să pună mai presus de orice altceva şi să-şi conducă supuşii cu iubire şi dedicaţie.”, a declarat regele Jigme.

foto: pagină oficială