Royals

Bebeluşul regal ar putea veni pe lume într-o zi specială pentru duci

Bebeluşul regal ar putea veni pe lume într-o zi specială pentru duci

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 18: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge attend the EE British Academy Film Awards (BAFTA) held at Royal Albert Hall on February 18, 2018 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images)

În Marea Britanie, toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură cele două mari evenimente din regat: venirea pe lume a noului bebeluş regal şi nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle. Kate se apropie de termen Dacă despre a doua ştim cu siguranţă că va avea loc pe 19 mai, primul eveniment nu are încă o dată sigură, familia regală anunţând doar luna în care se va întâmpla acest lucru: aprilie.

O dată posibilă ar putea fi, aşadar, şi ziua de 29 aprilie, una foarte importantă pentru viitorii părinţi, Prinţul William şi Kate Middleton. Este vorba de ziua în care cei doi s-au căsătorit, anul acesta împlinindu-se şapte ani de la celebra nuntă regală.

29 aprilie 2011, ziua nunţii celor doi

Şansele sunt mici, într-adevăr, ca al treilea copil al ducilor să vină pe lume fix în ziua aceasta, dar nu trebuie exclusă această ipoteză.

Cele mai mari şanse sunt, conform zvonurilor care umblă prin regat, ca bebeluşul să se nască pe 23 aprilie, ziua în care britanicii îl sărbătoresc pe Sfântul George.

În curând vor fi cinci

Pe de altă parte, se pare că cei doi au ales să nu afle sexul copilului, preferând să ştie acest lucru chiar în ziua naşterii lui. Odată cu lumea întreagă, cum ar veni...