News

Behati Prinsloo, soţia lui Adam Levine, radiază. Vezi cum arată în luna a şasea de sarcină!

Behati Prinsloo, soţia lui Adam Levine, radiază. Vezi cum arată în luna a şasea de sarcină!

Solistul trupei Maroon 5 este, cu siguranţă, un viitor tătic cât se poate de mândru. Dovadă stau numeroasele fotografii postate pe contul lui de Instagram cu soţia lui însărcinată, modelul namibian Behati Prinsloo, în vârstă de doar 27 de ani. Fotografia postată ieri de Adam

Cei doi aşteaptă primul lor copil, care se va naşte pe 20 septembrie, iar rockerul este, se pare, impresionat de forma în care se află soţia lui, în ciuda sarcinii avansate.

Ieri, de exemplu, Adam Levine a postat o fotografie sepia cu o Behati topless şi în blugi, cu burtica la vedere, dar şi cu un chip care străluceşte datorită sarcinii.

În plus, poza aceasta şi altele de acest gen, în care soţia lui Adam îşi documentează sarcina, sunt dovezi cât se poate de clare că modelul arată cât se poate de bine nemachiată.

Cu aşa părinţi frumoşi, copilul va fi cu siguranţă o splendoare!

behati 3 behati 2

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Adam Levine, un nou look. Vă place?

Ok, la o asemenea schimbare bruscă de imagine nu ne-am fi aşteptat din partea solistului Maroon 5, care-şi consacrase lookul de bad boy iubit de toate femeile. Însă iată că fotografia postată de el: poate să fie doar o dovadă că e în stare de orice de dragul artei?