News

Beizadele la Hollywood

Vedetele sunt în pericol! Propriile lor odrasle sunt cele care le pot răsturna de pe piedestal, după ce paparazzi au început să fie din ce în ce mai interesaţi de ele. Iată-i pe cei mai fotografiaţi puşti din Cetatea Filmului!

Patrick Schwarzenegger

Patrick Schwarzenegger (18) este cel mai mediatizat dintre copiii fostului guvernator al Californiei. Şi observăm că puştiul este chiar o variantă îmbunătăţită a tatălui său. Băiatul nu este numai bine făcut, cum este Arnold, ci şi deosebit de atrăgător, calitate moştenită, credem noi, din partea mamei sale, o Kennedy.

Kaia Crawford

Fetiţa în vârstă de 10 ani a fostului supermodel Cindy Crawford creşte frumos. Nici nu se putea altfel, având în vedere că ambii ei părinţi au fost manechini. Şi, după cum putem observa, şi mezina familiei are alura potrivită pentru această meserie. O nouă Cindy oare?

Ava Witherspoon

Adolescenta de 12 ani pare o copie a frumoasei ei mame, Reese. Cu un avantaj: puştoaica dă semne c-o va depăşi pe miniona actriţă în înălţime. Să fie silueta ei zveltă moştenire de la tatăl ei, Ryan Phillippe?

Connor Cruise

Tânărul de culoare, în vârstă de 16 ani, este unul dintre cei doi copii adoptaţi ai cuplului Tom Cruise-Nicole Kidman. Băiatul are tot ce-i trebuie pentru o carieră în actorie: un tată influent şi-un look atrăgător. Vom vedea dacă e de ajuns.

Rumer Willis

La 22 de ani, fata cea mare a foştilor soţi Demi Moore şi Bruce Willis este o actriţă cu ceva experienţă la Hollywood. Şi pare să-i meargă din ce în ce mai bine. Încă n-am reuşit însă să ne dăm seama cu cine seamănă mai mult: cu mama sau cu tata.

Foto: Northfoto

Comentarii

Articole asemănătoare

De la blocurile gri şi sărăcie la Hollywood. Copilăria comunistă a Irinei Shayk

News

De la blocurile gri şi sărăcie la Hollywood. Copilăria comunistă a Irinei Shayk

Ca orice copil născut într-o fostă ţară comunistă, rusoaica de 29 de ani, actualmente iubita lui Bradley Cooper, a cunoscut sărăcia şi peisajele deprimante ale oraşelor industriale, înainte ca modelingul s-o propulseze în vestul dezvoltat.

Foto Cum arată unicul fiu al lui Richard Gere?

News

Foto Cum arată unicul fiu al lui Richard Gere?

Ştiam că actorul de 65 de ani a fost căsătorit o dată cu supermodelul Cindy Crawford, din 1991 până în 1995, mai exact, dar al doilea lui mariaj n-a fost la fel de popular precum primul. Este vorba despre cel cu modelul şi actriţa Carey Lowell

FOTO Frumoşii dispăruţi de la Hollywood

News

FOTO Frumoşii dispăruţi de la Hollywood

Au crescut frumos, au avut succes, au cucerit, dar în ultimii ani au preferat discreţia. Vorbim despre exemplare masculine superbe, pe care le vrem înapoi pe afişele cinematografelor. Află unde s-au evaporat aceşti actori hot şi ce şanse avem să-i recuperăm...

Foto Ce fiică de vedetă s-a vopsit roz?

News

Foto Ce fiică de vedetă s-a vopsit roz?

Se vede că Reese Witherspoon şi Ryan Phillippe sunt nişte părinţi cool. Se observă acest lucru chiar în capul fiicei lor, Ava Phillippe, de 15 ani, care a afişat zilele trecute o nouă nuanţă extravgantă de păr: un fucsia cât se poate

News

Recunoaşteţi viitoarea divă de la Hollywood?

Zâmbetul ei este de neconfundat. Cu toate acestea, trebuie să recunoaştem că nu este chiar foarte uşor să-ţi dai seama despre ce vedetă este vorba, din această poză veche, cu culori destul de şterse. Ei bine, această fetiţă adorabilă

News

Scarlett Johansson a născut o fetiţă. Detalii aici!

La Hollywood, actriţele se întrec în a deveni mame. După ce-am primit vestea cu Alyssa Milano, a venit o alta, la fel. Scarlett Johansson a născut primul ei copil, o fetiţă, care a primit numele Rose Dorothy, a anunţat, ieri, purtătorul

În direct de la Hollywood: Lili Sandu, într-o şedinţă foto incendiară

Interviu

În direct de la Hollywood: Lili Sandu, într-o şedinţă foto incendiară

Simţeam că întâlnirea noastră cu Lili, în miez de zi caniculară, va fi una fructuoasă. Ne pregăteam, evident, să aflăm o mulţime de informaţii din interior. Din lumea eclatantă a vede­telor despre care scriem fără să le putem vedea şi pe care le admirăm fără să le putem atinge.

News

Eşecuri ale chirurgiei estetice

Câteodată, chirurgia estetică are un efect invers decât cel scontat. Chiar dacă starurile apelează la ea pentru a ţine timpul în loc, rezultatul este mai puţin plăcut privirii decât acele riduri naturale care s-ar fi instalat pe chipul lor, dacă aceste vedete n-ar fi apelat la bisturiu

Interviu

VIP-uri în familie: Trei generaţii

Am invitat cinci femei de succes, alături de mame, fiice, bunici, la o celebrare a feminităţii în familie. Pentru a afla ce anume le face femeile frumoase şi puternice de azi, ce-au moştenit şi ce transmit mai departe.

N-ai cum să n-o admiri pe Anca. Vedeta Prima TV este o mamă neobosită