News

Bella Hadid, apariţie hot în calendarul Love Advent

Bella Hadid, apariţie hot în calendarul Love Advent

După ce sora sa, Gigi Hadid, dar şi modele celebre precum Irina Shayk, Stella Maxwell, Hailey Baldwin şi chiar Emily Ratajkowski au fost protagonistele unor şedinţe foto incendiare pentru cel mai sexy calendar al anului, ”Love Advent”, este rândul Bellei Hadid să-şi lase admiratorii mască cu o serie de ipostaze incendiare. A defilat în cel mai nou show marca Victoria’s Secret din Shanghai, luna trecută, iar acum a captat atenţia bărbaţilor de pretutindeni îmbrăcată într-o lenjerie inimă de un roşu ca focul.

La cei 21 de ani ai său, Bella nu lipseşte de la vreo petrecere mondenă sau vreo gală importantă, dar nici de pe podiumurile marilor case de modă sau din pictorialele unor branduri importante. Aşa că cea mai noua campanie care o are protagonistă este una cu care se poate mândri.

Clipul tematic vrea să ilustreze imaginea femeii sexy, sigură pe sine şi puternică şi o înfăţişează pe brunetă îmbrăcată într-o lenjerie intimă cu portjartier şi şosete cu banda, dar şi o pereche de sandale cu model animal print, lovind un cauciuc.

Aşa îşi arată puterile una dintre fostele iubite ale cântăreţului The Weeknd în campanie numită Stay Strong. Imagini sunt cu atât mai interesante cu cât Bella stă în ploaie. Să nu mai vorbim de corpul său tras prin inel, un corp demn de titlul de Îngeraş Victoria’s Secret pentru care Bella a depus mult efort, căci viaţa unui model este una cu o mulţime de restricţii.

   

Foto: Instagram

Modifică Setările