News

Bella Hadid, în lenjerie intimă la un eveniment. Toată lumea s-a uitat la ea!

Bella Hadid, în lenjerie intimă la un eveniment. Toată lumea s-a uitat la ea!

attends Le Bal Surrealiste Dior during Haute Couture Spring Summer 2018 show as part of Paris Fashion Week on January 22, 2018 in Paris, France.

Este una dintre cele mai de succes modele din generaţia tânără şi îi place să iasă în evidenţă de fiecare dată când participă la un eveniment. Este conştientă că se află într-o formă fizică de invidiat, aşa că nu se dă în lături de la a purta haine cât mai provocatoare care să lase cât mai multă piele la vedere.

Deloc surprinzătoare, Bella Hadid a purtat o rochie transparentă la petrecerea Dior din cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Cu o coafură retro cu breton scurt şi cu părul prins în coadă, dar şi cu un make-up cat eyes strălucitor, Bella a reuşit din nou să întoarcă privirile.

Cu câteva ore înainte de eveniment frumoasa brunetă împărtăşea cu prietenii virtuali câteva cadre hot în care apărea în sutien, pregătindu-se pentru petrecerea brandului francez. În vârstă de 21 de ani, modelul a apărut în pantaloni din denim şi într-un sutien negru, o imagine nu foarte departe de cea de la petrecere. Seara, Bella a optat pentru o rochie neagră, transparentă, prin care i s-a văzut lenjeria intimă. A fost cu atât mai sexy cu cât rochia cu umerii goi şi cu un decolteu adânc i-a marcat bustul generos.

Foto: Getty Images

Modifică Setările