News

Bella Hadid şi Selena Gomez, în război. Cum vor să-l cucerească pe The Weeknd?

Bella Hadid şi Selena Gomez, în război. Cum vor să-l cucerească pe The Weeknd?

S-au despărţit anul trecut şi, chipurile, au rămas prieteni chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate în viaţă. Asta până a apărut în peisaj Selena Gomez, iar cântăreţul şi-a îndreptat atenţia asupra ei şi a uitat de prietenia cu fosta. Duel pe reţelele de socializare Bella Hadid şi Selena Gomez sunt pregătite de atac. Ce-au în arsenal? Una dispune de amintiri periculoase şi un trup de supermodel Victoria`s Secret, iar cealaltă are avantajul fiorului de început şi un trup la fel de fierbinte. De unde ştim? Din declaraţiile lor publice de pe Instagram.

Prima a fost Selena Gomez, care după ce a apărut în poze cu mai noul iubit The Weeknd, a dorit să demonstreze public că are cu ce, postând o imagine destul de sexy în care şi-a lăsat la vedere tot spatele.

Bineînţeles, Bella a simţit ameninţarea şi a vrut să le reamintească tuturor că – până la urmă – doar una dintre ele este supermodel, aşa că a postat câteva instantanee în care apare într-un costum de baie foarte decoltat.

NEW YORK, NY - MAY 02: The Weeknd (L) and Bella Hadid attend the "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 2, 2016 in New York City.  (Photo by Larry Busacca/Getty Images)
Bella Hadid şi The Weeknd au avut o relaţie on-off timp de doi ani

Hm, cine câştigă duelul? Sigur cântăreţul The Weeknd, care se poate lăuda cu una bucată fostă iubită extrem de sexy şi cu o actuală la fel de sexy.

captura tmz
Aşa au fost surprinşi Selena şi The Weeknd în urmă cu câteva zile

Cât despre cine pierde, am îndrăzni să spunem că Selena Gomez, căci fanii au criticat-o destul pentru această fotografie, mai ales după un discurs ţinut recent despre indecenţa pe reţelele de socializare şi despre fetele care ajung să facă asta. În plus, faptul că aceasta a decis să şteargă fotografia postată înseamnă că a realizat că mişcarea n-a fost una tocmai inteligentă, mai ales că dispunea şi de alte arme pentru a-l cuceri pe cântăreţ.

foto: Instagram, arhivă OK!