Vedete

Bella Santiago, filipineza care a uimit la X Factor, s-a căsătorit cu iubitul român FOTO&VIDEO

Bella Santiago, filipineza care a uimit la X Factor, s-a căsătorit cu iubitul român FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Ieri, concurenta din echipa Deliei a ajuns în faţa ofiţerului stării civile şi a dobândit astfel şi cetăţenia română.

Bella Santiago uimea cu vocea ei la începutul anului pe scena Eurovisionului, cântând alături de trupa Jukebox. În toamnă, am revăzut-o la preselecţiile X Factor, când a uimit întregul juriu cu prestaţia sa a la Beyonce. Ieri, filipineza din echipa Deliei a dobândit o dublă cetăţenie, devenind româncă prin căsătoria cu iubitul său român, Nicolas Grig.

„Sunt foarte fericită. Nu am crezut că în viaţa mea o să pot să găsesc oameni foarte buni. Mă bucur că mi-am întâlnit soţul, iar de acum, o să fim împreună pentru totdeauna”, a declarat mireasa, care a purtat o rochie albă cu capă, o coroniţă aurie şi a avut un buchet cu trandafiri roşii.

Chiar dacă ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viaţa ei, Bella are un regret ce nu a lăsat-o să fie pe deplin fericită. Concurenta „X Factor” nu a avut-o alături pe fiica ei, în vârstă de şapte ani, care locuieşte în Filipine.