Vedete

Bella Thorne este adepta poligamiei: „Îmi place să iubesc doi oameni în acelaşi timp“

Bella Thorne este adepta poligamiei: „Îmi place să iubesc doi oameni în acelaşi timp“

Vedeta a spus într-un interviu că o relaţie poligamică este o experienţă mai interesantă decât una normală şi că se regăseşte mai mult în această formulă amoroasă.

Bella Thorne nu şi-a ascuns niciodată orientarea sexuală. Ea s-a declarat pansexuală, ceea ce îi permite să se simtă atrasă de oricine, indiferent de sex. Într-un interviu publicat de Cosmopolitan, actriţa în vârsta de 22 de ani a explicat că pentru ea este „un pic mai dificil” să aibă o relaţie doar cu o persoană, dar nu contestă că aceasta poate duce la multe lucruri frumoase.

Thorne spune, însă, că relaţiile poliamoroase se bazează mai mult pe chimia dintre persoanele implicate.

„Dacă te vezi cu o faţă şi cu un băiat în acelasi timp, aceşti oameni trebuie să facă sex unul cu celălalt. Înţelegi ce spun? Depinde de cum te cuplezi cu doi oameni”, a spus vedeta. „Dacă merge, poţi să-ţi petreci weekendul cu doi oameni, să stai cu ei şi să te distrezi, să stai la palavre până noaptea tarziu”, a adăugat ea.

„E o experienţă haioasă şi am reuşit să mă bucur de asta de câteva ori. Îmi place să iubesc doi oameni în acelaşi timp. Îmi place să stau la poveşti cu trei oameni într-o cameră. Întotdeauna încerc să fac să funcţioneze asta, fiindcă chiar cred că mă face fericită”, a continuat Thorne.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.ro

Modifică Setările