News

Ben Affleck are din nou probleme cu alcoolul! Jennifer Garner l-a dus la dezalcoolizare în această dimineaţă

Ben Affleck are din nou probleme cu alcoolul! Jennifer Garner l-a dus la dezalcoolizare în această dimineaţă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În primăvara anului trecut, Ben Affleck recunoştea că a avut probleme cu alcoolul, însă afirma că a făcut tratament la clinic de dezalcoolizare şi că se simte mai bine ca niciodată. El spunea că a fost alcoolic din anul 2001, însă dădea siguranţe că totul este acum de domeniul trecutului. Ben Affleck şi Jennifer Garner, în drum spre clinica de dezalcoolizare Din păcate pentru celebrul actor, problemele nu au trecut, iar în această dimineaţă a fost surprins din nou de paparazzi când era scos din casă de fosta lui soţie, Jennifer Garner. Din câte se pare, el era foarte beat şi a fost dus din nou la clinică de dezalcoolizare.

Potrivit celor de la TMZ, Jennifer Garner l-a rugat în genunchi pe Ben Affleck să meargă la dezalcoolizare, însă acesta a refuzat categoric. După mai multe runde de negocieri, fosta soţie a actorului a reuşit să-l convingă pe acesta să plece de acasă.