Gossip

Ben Affleck are o relaţie cu dădaca copiilor săi?

Ben Affleck are o relaţie cu dădaca copiilor săi?

Us Weekly a titrat zilele trecute că Ben Affleck ar avea o relaţie cu dădaca copiilor săi, o femeie în vârstă de 28 de ani, pe nume Christine Ouzonian. Mai mult de atât, publicaţia amintită anterior a precizat că cei doi deja s-au mutat împreună şi că totul a început în urmă cu câteva luni, când Ben Affleck şi Jennifer Garner au luat o pauză.

După cum era de aşteptat, aceste informaţii au creat o adevărată zarvă, ceea ce l-a determinat pe Ben să comunice prin intermediul reprezentanţilor săi faptul că totul nu este decât o minciună regretabilă, menită să mărească tirajul respectivei reviste.

”Povestea nu este altceva decât un gunoi, plin de minciuni. Tabloidul a decis să ”fabrice” această ştire pentru a vinde mai mult. E ca o poveste spusă copiilor la grădiniţă. E ruşinos.”, a precizat reprezentantul actorului, după ce această poveste începea să ia amploare.

Cu toate acestea, există mai multe surse care spun că dădaca s-a destăinuit unor prieteni referitor la relaţia ei cu celebrul actor, şi că ar fi povestit că e vorba de ”iubire pură”.

jennifer garner

Nu ştim dacă aceste informaţii sunt adevărate sau nu, dar ştim că nici Jennifer nu a oferit personal nicio lămurire în această situaţie. În tot acest timp de la izbucnirea acestui scandal, Jennifer Garner să află în Atlanta, filmând la noua sa peliculă, iar ieri a luat o pauză pentru a vizita un spital local de copii, unde a avut ocazia de a-i înveseli pe copiii bolnavi.

Is Ben Affleck Dating Former Nanny Christine Ouzounian? **FILE PHOTOS**

Cât despre Christine, despre care se spune că are o relaţie cu Ben Affleck, aceasta a fost fotografiată miercuri, în Los Angeles, alături de o prietenă, bucurându-se de o plimbare, semn că nimic nu-i perturbă fericirea şi liniştea, nici măcar zvonurile privind statutul de amantă pe care l-ar avea.

Sursa foto: Instagram / Hepta