News

Ben Affleck, devastat de divorţ! Vezi cum s-a transformat actorul în ultimele zile!

de admin

Ben Affleck, devastat de divorţ! Vezi cum s-a transformat actorul în ultimele zile!

Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat săptămâna trecută că vor divorţa după 10 de ani de mariaj. Imediat după anunţul nefericit, cei doi au luat zborul către Bahamas şi împreună cu cei trei copii au petrecut o săptămână departe de agitaţia creată în jurul divorţului lor. Însă, iată că vacanţa s-a sfârşit şi Ben Affleck s-a întors în Los Angeles.

Actorul în vârstă de 42 de ani a fost fotografiat de paparazzi luându-şi o cafea de la Starbucks, din apropierea reşedinţei sale din Brentwood, la câteva ore după ce s-a întors din vacanţa petrecută cu viitoarea sa fostă soţie şi cei trei copii ai lor.

Însă, ceea ce ne-a uimit foarte tare nu a fost că l-am văzut singur sau că e pentru prima dată când îl vedem fără vereghetă pe deget, ci faptul că actorul pare complet răvăşit de această tranziţie din viaţa lui. Cu o barbă crescută şi câteva kilograme în plus, look-ul total neîngrijit al actorului trădează efectul devastator al divorţului iminent.

Pe de cealaltă parte, ieri, Jennifer Garner a fost văzută plimbându-se pe străzile din New York, având încă verIgheta pe deget. E posibil să nu fie încă pregătită să meargă mai departe?

Sursa foto: hepta