News

Ben Affleck, disperat că-şi pierde averea!

Ben Affleck, disperat că-şi pierde averea!

51908600 Estranged couple Ben Affleck and Jennifer Garner are seen leaving a toy store in Brentwood with their children Violet, Seraphina, and Samuel on November 14, 2015. Ben is enjoying some family time after filming his new movie 'Live By Night' in Massachusetts & Georgia. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Apropiaţii actorului spun că acesta nu-şi permite să divorţeze, de aceea face tot ce poate pentru a se împăca cu Jennifer Garner Ben Affleck vrea să-şi păstreze familia, dar şi banii Affleck are o avere de 75 de milioane de dolari - şi având în vedere că din mariajul cu Jennifer Garner are trei copii (Violet, Seraphina şi Samuel), un divorţ l-ar ruina de-a binelea. Ben ştie asta şi se teme îngrozitor. De aceea a şi fost şocat atunci când Jennifer a cerut divorţul. Recentul zvon că Jennifer ar fi însărcinată cu al patrulea copil a fost unul fals - dar este limpede că divorţul celor doi trenează şi în absenţa sarcinii.

Şi dacă stăm să ne gândim că a trecut aproape un an de când cei doi şi-au anunţat divorţul, iar la tribunalul din Los Angeles tot nu sunt de găsit actele lor de divorţ... E limpede că nu s-a făcut nici acum un pas oficial în acest sens, iar Ben trage de timp şi încearcă din răsputeri s-o facă pe Jennifer să se răzgândească. "Ben se gândeşte că va rămâne falit dacă divorţează. Singura lui soluţie e să se împace cu Garner. Dar nu e numai asta... Lui Ben îi pasă de bani, dar ţine foarte mult şi la familia lui", comentează un prieten.

Foto: arhiva