News

Ben Affleck este o umbră a actorului atrăgător de altădată

Ben Affleck este o umbră a actorului atrăgător de altădată

Brentwood, CA - Actor Ben Affleck grabs an iced coffee to-go as he heads to church for Sunday morning service. He joined his ex wife Jennifer Garner and kids. Ben Affleck has apologized to former One Tree Hill star and MTV correspondent Hilarie Burton for groping her during an MTV TRL appearance in 2001. “I acted inappropriately toward Ms. Burton and I sincerely apologize,” Affleck wrote on Twitter. Pictured: Ben Affleck BACKGRID USA 15 OCTOBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Probabil că în zilele acestea, superstarul nu se simte cel mai bine, având în vedere că şi numele lui a fost implicat într-o oarecare măsură în scandalul hărţuirii sexuale de la Hollywood, mai ales după ce a apărut o filmare în care actorul este filmat în timp ce pipăie un reporter TV. Ben Affleck azi Actorul are doar 45 de ani Spuneam, aşadar, că starul de 45 de ani nu se simte, probabil, foarte bine după ce scandalul Harvey Weinstein riscă să îl tragă şi pe el la fund, iar lucrul acesta se observă şi în fizionomia sa.

Bine, au contat probabil şi problemele cu alcoolul care l-au trimis, de curând, la dezintoxicare sau divorţul de fosta lui nevasta, Jennifer Garner, pentru că Ben pare, în zilele acestea, că a renunţat.

A renunţat, probabil, să mai ducă un stil de viaţă sănătos şi să mai acorde vreo importanţă felului în care arată, astfel încât, la 45 de ani să reuşească să pară mult mai bătrân decât în realitate.

Alături de fiica lui cea mare, Violet
Ben Affleck, în urmă cu doar doi ani

Nici cu gabaritul lui nu ne este ruşine, actorul acumulând multe kilograme în plus, de care tot nu mai reuşeşte să scape.

Uite, actori ca Josh Duhamel sau Jared Leto, din aceeaşi generaţie cu Ben Affleck, au mai multă grijă de felul cum arată şi acest lucru se vede.

Ce se întâmplă, aşadar, cu Ben Affleck?

Foto: Hepta