Gossip

Ben Affleck, flirt cu o altă actriţă. Actorul vrea urgent divorţul!

Ben Affleck, flirt cu o altă actriţă. Actorul vrea urgent divorţul!

HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 10: Actress Anna Kendrick (L) and actor Ben Affleck arrive at the premiere of Warner Bros Pictures' 'The Accountant' at TCL Chinese Theatre on October 10, 2016 in Hollywood, California. Credit: Mayer/face to face - No Rights for USA, Canada and France -

Cele mai noi zvonuri de la Hollywood spun că Ben Affleck s-a îndrăgostit de partenera sa din filmul ”The Accountant” şi că e disperat să obţină divorţul de la Jennifer Garner. Ben a flirtat cu Anna Kendrick, în faţa presei, pe covorul roşu Prezenţi pe covorul roşu pentru a-şi promova cea mai recentă peliculă, Anna Kendrick şi Ben Affleck au oferit un spectacol intim la care nimeni nu se aştepta. Ben a îngenuncheat în faţa colegei sale de platou, iar aceasta zâmbitoare, dar uşor stânjenită, a dat curs momentului. De atât a fost nevoie pentru ca ziarele de scandal să titreze că între cele două co-staruri e o relaţie mai mult decât profesională.

De altfel, există şi unele declaraţii care susţin că Ben flirtează cu Anna de ceva vreme şi că pe platourile de filmare astfel de scene erau la ordinea zilei. Şi, sigur, n-ar fi nicio problemă în toate aceste lucruri, dacă Ben ar fi divorţat şi ar fi încheiat odată pentru totodeauna socotelile cu Jennifer Garner.

Însă, cum lucruri nu sunt puse la punct, Jennifer nu este chiar OK să ştie că încă-soţul ei flirtează pe covorul roşu cu alte femei, deşi de un an şi jumătate nu mai formează un cuplu. ”Ultimul lucru pe casre vrea să-l vadă ea este pe Ben flirtând fără perdea cu o altă femeie, pe covorul roşu. Desigur, Ben şi Jennifer sunt despărţiţi, însă ei sunt în continuare căsătoriţi şi locuiesc în aceeaşi casă cu copiii lor.”, a declarat o sursă pentru un tabloid american.

ben-affleck-anna-kendrick
Toată lumea crede că e ceva între cei doi

Contactat pentru a comenta aceste zvonuri, reprezentantul lui Ben a refuzat să vorbească pe marginea acestui subiect. Rămâne de văzut, aşadar, dacă Ben are o relaţie într-adevăr cu Anna şi dacă îi va cere divorţul lui Garner.

The Accountant (2016) BEN AFFLECK as Christian Wolff and ANNA KENDRICK as Dana Cummings *Filmstill - Editorial Use Only* CAP/KFS Image supplied by Capital Pictures
Ben şi Anna joacă împreună în ”The Accountant”

foto: Hepta, captură Twitter