Evenimente

Ben Affleck, imaginea suferinţei? Actorul arată răvăşit după ce a fost părăsit de iubita Ana de Armas

Ben Affleck, imaginea suferinţei? Actorul arată răvăşit după ce a fost părăsit de iubita Ana de Armas camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Şi bărbaţii plâng câteodată, chiar şi cei faimoşi şi maturi, precum Ben Affleck.

După o frumoasă poveste de dragoste trăită în pandemie, actorul de 48 de ani şi frumoasa de origine cubaneză Ana de Armas, de 32 de ani, s-au despărţit în mod neaşteptat. Şi chiar dacă Ben Affleck a mai trecut prin despărţiri dureroase şi chiar şi printr-un divorţ, se pare că separarea de superba actriţă l-a lovit destul de rău, cu atât mai mult cu cât aceasta a avut loc la telefon, la cererea Anei.

După ce, anul trecut, Ben a arătat mai în formă ca niciodată, slăbind, vopsindu-şi părul şi arătând mult mai fit, din dragoste pentru Ana, probabil, după despărţire, actorul a fost imaginea suferinţei. Fotografiat pentru prima dată după anunţul despărţirii, la poarta casei sale din Brentwood, Ben a arătat foarte trist, aşa cum spune apropiaţii lui că se şi simte, căci acesta se îndrăgostise foarte tare de Ana şi voia ca relaţia lor de aproape un an să ajungă la nivelul următor.

"Ana este tânără şi aventuroasă. Când nu lucrează, vrea să călătorească. Nu vrea să se stabilească în Los Angeles, acolo unde Ben trebuie să fie mai mereu, pentru copiii lui", susţine o sursă citată de presa americană.

După un an în care el şi superba Ana au fost inseparabili şi după ce s-a ajuns să se vorbească de căsătorie, Affleck a primit o lovitură cruntă şi neaşteptată din partea celei care ajunsese parte din familia lui.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările