News

Ben Affleck încă apreciază posteriorul lui Jennifer Lopez. Cum au refăcut cei doi, la 19 ani diferenţă, scena din clipul Jenny From the Block?

Ben Affleck încă apreciază posteriorul lui Jennifer Lopez. Cum au refăcut cei doi, la 19 ani diferenţă, scena din clipul Jenny From the Block? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Este clar că Jennifer Lopez a avut parte de o aniversare superbă weekendul trecut, atunci când a împlinit 52 de ani, pe 24 iulie.

Spunem asta pentru că această aniversare, sărbătorită pe un mega iath ancorat în largul staţiunii Saint Tropez, l-a inclus şi pe bărbatul considerat iubirea vieţii ei, Ben Affleck.

Cei doi, care s-au regăsit după o viaţă petrecută alături de alţi parteneri, s-au simţit oarecum nostalgici, cu atât mai mult cu cât, la un moment dat, actorul a fost fotografiat stând pe puntea iahtului alături de J.Lo şi mângâindu-i posteriorul celebru, o scenă care ne aduce aminte de una din tinereţea lor. Este vorba despre cea din clipul ei din 2002, Jenny From the Block, în care Jen apărea alături de pe atunci logodnicul ei Ben Affleck.

Şi atunci, ca şi acum, Jennifer şi Ben apăreau relaxându-se la soare pe un iaht, vedeta purtând un costum de baie fucsia, în timp ce actorul o mângâia tandru pe spate. Ce observăm la 19 ani de-atunci? Că posteriorul lui Jennifer Lopez este la fel de sexy şi că un Ben acum în vârstă de 48 de ani îl apreciază la fel de mult.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările