News

Ben Affleck intervine în relaţia dintre Matt Damon şi soţia lui, Luciana. Se anunţă o despărţire?

Ben Affleck intervine în relaţia dintre Matt Damon şi soţia lui, Luciana. Se anunţă o despărţire?

Probleme in paradis? La o lună după ce a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare a nunţii cu Luciana Barroso, Matt Damon a fost văzut în L.A. fără verighetă.

În timp ce zvonurile despre divorţ au devenit tot mai pregnante, o sursă a spus pentru OK! că Damon, în vârstă de 50 de ani, şi Barroso, în vârstă de 45 de ani, sunt încă împreună, dar au probleme în căsnicie.

Câştigătorul premiului Oscar şi soţia sa s-au luptat cu multe probleme în timpul pandemiei. Părinţii a patru copii, cei doi au trebuit să-şi adapteze programul în funcţie de filmările lui Damon, dar şi cu orele de şcoală ale copiilor mai mici. „Toate astea au condus la o tensiune crescută între ei”.

Un alt punct de dispută este prietenia îndelungată a actorului cu Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani. "Ben trece prin momente grele de când Ana de Armas l-a părăsit. Matt l-a consolat şi Luciana nu este încântată de asta". spune sursa. "Modul în care Matt se grăbeşte spre casa lui pentru a-l verifica în fiecare zi este frustrant pentru ea. Matt încearcă să îl rifdice pe Ben de ani de zile".

În timp ce unii cred că Matt a uitat să îşi mai pună verigheta după ce spălatul excesiv pe mâini a devenit o necesitate, alţii cred că ruptura dintre cei doi e mai gravă decât lasă se vadă.

"Matt şi Luciana participă fac terapie de cuplu de ani de zile. Le-a ajutat în trecut, dar datorită restricţiilor pentru COVID-19 nu mai merg personal", spune o persoană din anturajul lor "Desigur, există întotdeauna întâlniri virtuale, dar nu contează la fel de mult.

Au mai trecut prin perioade critice, dar au depăşit momentul. Sper să reuşească şi de această dată”, adaugă o sursă.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările