Gossip

Ben Affleck şi Jennifer Garner divorţează?

de admin

Cei doi actori, care sunt căsătoriţi din 2005 şi au trei copii - Violet (9), Seraphina (6) şi Samuel (3) - au ajuns la capătul căsniciei, pregătindu-se de un divorţ de 150 de milioane de dolari.

O parte a presei americane scrie că Affleck chiar se pregăteşte să facă un anunţ oficial legat de divorţ înaintea aniversării de zece a mariajului care ar fi o sărbătoare falsă. Momentul ales de el ar avea şi legătură cu partea profesională: Ben ar spera ca isteria presei legat de cazul lor să se domolească la momentul la care va începe turneul de promovare al fimului "Batman v Superman: Dawn of Justice".

"Jennifer are prieteni apropiaţi care consideră că ea şi Ben nu se potrivesc deloc, în ciuda faptului că el adoră să fie tatăl celor trei copii ai lor. De altfel, Jen se pregăteşte emoţional pentru divorţ de destul de mult timp. Deja merge la terapeut pentru a învăţa cum să facă faţă divorţului şi ce să le spună copiilor după ce căminul lor se va destrăma oficial. Fiindcă ea va lua custodia copiilor", a declarat o sursă din anturajul cuyplului pentru Radar Online.

Ce-i drept, lucrurile s-au adunat în timp. Şi niciodată situaţia n-a fost mai gravă ca acum. De patru săptămâni, Ben şi Jennifer duc vieţi separate. El trăieşte în Los Angeles cu copiii lor, iar ea la New York.

Felul cum îşi organizează viaţa cei doi e cu atât mai dubios cu cât Ben are un program de burlac, deşi, oficial, în această perioadă copiii stau cu el. Desigur că a plătit o armată de bone, actorul fiind surprins recent în Las Vegas cum arunca sume uriaşe la o masă de poker. Vechiul lui viciu - jocurile de noroc - la care n-a reuşit să renunţe în ciuda tuturor insistenţelor soţiei - acesta este motivul pentru care şi-a lăsat copiii în urmă în Los Angeles. De altfel, nu e prima dată când starul e văzut la poker în Vegas luna aceasta.

Între timp, Jen a luat masa cu un prieten în Manhattan. Iar acest stil haotic de viaţă durează de mai bine de o lună. Pe 17 aprilie, de ziua lui Jen, Affleck a fost reperat singur, luând avionul spre Canada, fără a purta verigheta...

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările