News

Ben Affleck luptă cu dependenţa de alcool. Uite-i mesajul!

Ben Affleck luptă cu dependenţa de alcool. Uite-i mesajul!

Actorul Ben Affleck a dezvăluit marţi că a terminat tratamentul pentru dependenţa de alcool, după ce a fost internat la o clinică de profil. Starul de la Hollywood, despre care se ştia că are probleme serioase cu alcoolul, dar şi cu femeile, a încercat în nenumărate ori să scape de viciile care, practic, i-au distrus căsnicia şi aproape că i-au ruinat cariera. Atât soţia, Jennifer Garner, cât şi prietenii, unul dintre ei fiind Bradley Cooper, l-au susţinut şi l-au ajutat în acest proces de refacere.

Încă din 2001 Ben s-a confruntat de nenumărate ori cu dependenţa de alcool şi cea mai recentă apariţie publică a sa a fost anul acesta la Premiile Oscar de pe 26 februarie. Affleck, care are trei copii cu soţia sa, cu care încă nu se ştie sigur în ce relaţii mai este, după ce căsnicia lor a trecut prin numeroase suişuri şi coborâşuri, culminate de certuri, despărţiri, împăcări şi ameninţări cu divorţul, a dezvăluit secretul care l-a determinat să facă primul pas către recuperare. Menţionăm că la începutul anului, Affleck a fost surpins cu o blondă, nuntriţionistul Lizabeth Weaver, care îl ajuta în eforturile sale de a se lăsa de băut.

Într-un mesaj distribuit pe pagina sa de Facebook, câştigătorul a două premii Oscar a spus : "Am terminat tratamentul pentru dependenţa de alcool, ceva cu care m-am confruntat în trecut şi cu care voi continua să mă lupt. Vreau să trăiesc viaţa la maxim şi să fiu cel mai bun tată. Vreau ca copiii mei să ştie că nu este nicio ruşine să ceri ajutor atunci când ai nevoie şi să fii sprijin  pentru cineva care are nevoie de ajutor, dar se teme să facă primul pas ".

Affleck, care s-a despărţit de Garner în 2015, dar niciodată nu au divorţat, i-a mulţumit soţiei sale şi prietenilor că au fost lângă el: "Sunt norocos să am dragostea familiei şi a prietenilor, inclusiv a mamei copiilor mei, Jen, care m-a sprijinit şi a avut grijă de copiii noştri cât timp am făcut ce mi-am propus să fac.", scris actorul.

Actorul, care ştie din experienţa proprie cum un alcoolic în familie poate afecta viaţa copiilor, căci propriul său tată Timotei s-a luptat cu aceeaşi dependenţă şi s-a despărţit de mama lui Affleck, Chris, când actorul avea doar 12 ani, spunea într-un interviu în 2012: "A fost dificil. Când un părinte este alcoolic, este greu. A fost un pic înfricoşător, dar apoi şi-a revenit când aveam 20 şi ceva de ani şi nu a mai pus gura pe alcool. ". Se pare că şi el vrea să facă acelaşi lucru acum, pentru a da un exemplu bun copiilor săi şi, poate, pentru a reveni la sentimente mai bune cu Jennifer Garner.

Uite şi alte celebrităţi care au fost internate la dezalcoolizare!

http://okmagazine.ro/people/clientii-vip-ai-centrelor-de-reabilitare-si-dezintoxicare/index.html

Foto: Arhiva OK!, Facebook