News

Ben Affleck, probleme cu iubita! Nu vrea să renunţe la fostul soţ!

Ben Affleck, probleme cu iubita! Nu vrea să renunţe la fostul soţ!

New York, NY - *EXCLUSIVE* Ben Affleck and Lindsay Shookus cuddle up after going to see the horror film "IT.'' The pair kept close on a chilly NYC evening after enjoying their scary movie date night at the AMC Lincoln Square. Ben and Lindsay are all smiles as they leave arm in arm from the theater. Ben keeps it casual in a green varsity jacket, tee, and jeans with sneakers. Lindsay keeps it cute in a simple black dress and a patterned jacket with sneakers. Pictured: Ben Affleck, Lindsay Shookus BACKGRID USA 9 SEPTEMBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

După un istoric amoros din care n-au lipsit infidelităţile în serie, actorul are surpriza de-a trăi un prezent incert alături de noua lui iubită, care-i pune la îndoială devotamentul. Ben Affleck şi Lindsay Shookus Cele mai recente imagini cu starul hol­lywoodian şi noua lui parteneră, Lind­say Shookus (37), sunt dovada faptului că Ben (45) şi-a refăcut bine-mersi viaţa sentimentală. E din nou îndrăgostit şi pare mai în­crezător ca niciodată că idila în care este implicat acum se poate transforma într-o iubire pe viaţă. Însă, înainte de-a ne hazarda cu iminenţa nunţii şi a venirii pe lume a unor moştenitori Shookus-Af­fleck, trebuie să analizăm situaţia obiectiv. Pentru că-n spatele euforiei de moment se ascunde neîn­crederea lui Lindsay, care numai lucruri bune nu prevesteşte!

Pe 13 septembrie, adică la nici trei luni de când cei doi amorezi şi-au făcut publică relaţia, Life & Style a aflat că Ben şi Lindsay s-au împotmolit deja în primul obstacol care le zdruncină din temelii idila. În timp ce starul din Gone Girl munceşte pe brânci la finalizarea divorţului de mama celor trei copii ai lui, Violet (11), Seraphina (8) şi Samuel (5), iubita lui n-are nici ce mai mică intenţie de-a depune actele de divorţ, în ciuda faptului că e despărţită de tatăl fetiţei ei încă din 2014. Mai mult, producătoarea emisiunii Saturday Night Live continuă să locuiască în aceeaşi clădire cu cel care-i este încă soţ, Kevin Miller. Ea spune întregii lumi că nu s-a mutat pentru binele copilului lor, care ar beneficia astfel de ambii lui părinţi, însă gurile rele susţin că noua cucerire a lui Ben are cu totul alt motiv pentru care nu renunţă la mariajul ei. Se numeşte neîncredere. Şi a apărut în momentul în care Lindsay s-a pus la curent cu infidelităţile repetate din trecutul partenerului ei.

Fosta lui.

În primul rând, Shookus ştie prea bine cât de repede s-a desprins Affleck de cea care-i era soţie devotată de zece ani, doar pentru a începe idila cu ea. Superstarul a lăsat baltă mariajul cu Jennifer Gar­ner, ca să intre într-o relaţie extraconjugală care pu­tea să se încheie oricând. Iar, dacă e să luăm în seamă zvonurile că aventura dintre actor şi producătoare a început în 2014 şi că, de fapt, ea a fost adevărata cauză a divorţului Affleck-Garner, cu atât mai grav! Ce garanţie are ea că Ben, unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, n-o va înlocui şi pe Lindsay în doi timpi şi trei mişcări?!

Lindsay Shookus şi Kevin Miller

Întorcându-ne în timp, descoperim că actorul n-a ezitat să-şi părăsească iubita din liceu, pe Cheyen­ne Rothman, după mai mult de şapte ani petrecuţi împreună, pentru simplul motiv că-şi putea găsi altă parteneră, mai pe măsura lui, imediat ce-a dat lovitu­ra cu pelicula câştigătoare de Oscar Good Will Hun­ting. Astfel, el s-a cuplat cu nimeni alta decât Gwy­neth Paltrow, dar actriţa n-a rezistat mai mult de trei ani lângă Affleck: „Nu putea avea o iubită stabilă atât timp cât cucerea pe bandă stripteuze.“ Şi stripteuzele au rămas slăbiciunea lui şi în timpul logodnei cu Jen­nifer Lopez, care-a dat şi ea cărţile pe faţă: „Am su­ferit ca un câine!“. După care, Ben părea, în sfârşit, că şi-a înfrânt pornirile din tinereţe şi s-a aşezat la casa lui. Degeaba, deoarece chiar în căminul său şi-a găsit următoarea iubită, pe bona copiilor lui, Christine Ou­zounian. Şi-atunci ce aşteptări să mai aibă Lindsay de la un asemenea crai? Niciuna!

foto: arhivă OK!