News

Ben Affleck s-a împăcat cu Lindsay Shookus, dar încă o iubeşte pe Jennifer Garner

Ben Affleck s-a împăcat cu Lindsay Shookus, dar încă o iubeşte pe Jennifer Garner

De curând, s-a împăcat cu fosta iubită, producătoarea Lindsay Shookus, însă recunoaşte că cea mai importantă femeie din viaţa lui este în continuare mama copiilor lui, Jennifer Garner.

După o perioadă tumultuoasă, cu multe internări la dezaalcolizare, Ben Affleck a acordat un interviu sincer în care a vorbit despre patima alcoolului, dar şi despre femeile din viaţa lui. Actorul a recunoscut că dependenţa de alcool este un amănunt pe care nu încearcă să-l ascundă din viaţa lui şi că, deşi e o problemă curentă, nu-l defineşte.

Cât despre femeile din viaţa lui, Ben a mărturisit că Jennifer Garner este o femeie şi mamă minunată şi că, graţie ei, el este un tată bun. Recunoaşte că încă o iubeşte şi că e cea mai importantă persoană din viaţa lui şi aşa va fi întotdeauna. „Cineva este mama copiilor tăi, iar acea persoană va fi cea mai importantă persoană din viaţa ta”, a răspuns el.

Cât despre Lindsay Shookus, Ben n-a adresat zvonurile legate de împăcarea lor, însă fotografiile de paparazzi sunt mai mult decât grăitoare. Cei doi apar în ipostaze amoroase, dovadă a faptului că au decis să mai dea o şansă relaţiei lor. Amintim că Ben şi Lindsay s-au despărţit anul trecut, neprecizându-se public motivul separării.